24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor News Mbangun maneh Thailand Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Dhaptar dhaptar apa wae sing dibukak ing Bangkok amarga COVID

Dhaptar apa sing dibukak maneh ing Bangkok
Dhaptar apa sing dibukak ing Bangkok

Luwih akeh jinis papan lan bisnis ing Bangkok diijini nerusake operasi wiwit dina iki, tanggal 22 Juni 2021, kanthi Ordo Penutupan Sementara Sementara paling anyar (No. 33).

Print Friendly, PDF & Email

Pengumuman paling anyar saka Pamrentah Thailand

  1. Administrasi Metropolitan Bangkok (BMA) ngumumake Pesenan Penutupan Sementara Sementara paling anyar (No. 33).
  2. Iki minangka tindakake karo woro-woro pungkasan Pamrentah Royal Thai kanggo luwih santai langkah COVID-19 ing saindenging negara.
  3. Maca terus kanggo dhaptar lengkap babagan apa sing dibukak maneh lan siyap kanggo bisnis.

Temokake apa sing ana ing dhaptar saka kolam renang umum menyang taman umum, museum nganti cincin adu jago, boling kanggo balapan jaran, pusat penurunan bobot nganti salon kecantikan, lan liya-liyane.

  • Kolam renang umum utawa bisnis liyane sing padha.
  • Kabeh jinis kolam utawa kolam kanggo olah raga utawa kegiatan laut, kayata, ski jet, layangan, lan pelayaran prau banana diidini mbukak maneh kanggo sawetara pelanggan nganti 2100 jam. lan diijini nganakake acara olahraga tanpa pamirsa.
  • Pusat sinau, pusat ilmu kanggo pendhidhikan, taman sains, pusat ilmu lan budaya, lan galeri.
  • Perpustakaan umum, perpustakaan komunitas, perpustakaan pribadi, lan omah buku.
  • Toko sing adol panganan utawa minuman - ngonsumsi panganan lan omben-omben ing papan kasebut diidini nganti 2300 jam. Papan-papan kasebut bakal matesi jumlah wong sing mangan panganan lan omben-omben nganti 50 persen kanggo jumlah kursi reguler. Konsumsi omben-omben lan omben-omben ing lokasi kasebut dilarang.
  • Kabeh jinis papan olahraga njero ruangan sing apik lan duwe ventilasi kanthi apik diijini nganti 2100 jam maneh lan diijini nggelar acara olahraga tanpa pamirsa.
  • Toko penak bisa diwiwiti kanthi rutin.
  • Sembarang kegiyatan sing gampang nyebar, kayata, rapat, seminar, pesta, distribusi panganan utawa barang-barang sing gegandhengan, pesta, berkemah, produksi film utawa program televisi, kegiyatan religius, praktik Dharma, lan rapat karo sedulur tuwa bisa diatur nanging jumlahe pamiarso ora kudu ngluwihi 50 wong.

Pesenan Nomer 32 BMA paling anyar ngidini limang jinis papan ing ngisor iki dibukak maneh ing Bangkok.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.