Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Breaking Finlandia News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mitra Finnair karo Juneyao Air ing rute Helsinki-Shanghai lan liya-liyane

Mitra Finnair karo Juneyao Air ing rute Helsinki-Shanghai lan liya-liyane
Mitra Finnair karo Juneyao Air ing rute Helsinki-Shanghai lan liya-liyane
ditulis dening Harry Johnson

Pelanggan Finnair bakal entuk keuntungan saka konektivitas sing luwih apik menyang jaringan 57 tujuan ing China saka hub Shanghai Pudong Juneyao, lan pelanggan Juneyao bakal entuk akses sing luwih apik menyang jaringan ekstensif 65 tujuan Eropa liwat pusat Helsinki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Finnair lan Juneyao Air melu kerja sama bisnis.
  • Kaloro operator kasebut bakal kerja sama komersial ing penerbangan antarane Helsinki lan Shanghai.
  • Finnair lan Juneyao Air saiki ngoperasikake 2 penerbangan saben minggu antarane Helsinki lan Shanghai lan bakal nambah frekuensi sanalika kahanan pandemi diidini.

Finnair lan Juneyao Air sing berbasis ing Shanghai bakal melu kerja sama bisnis ing 1 Juli 2021, ing endi rong operator kasebut bakal kerja sama komersial ing penerbangan antara Helsinki lan Shanghai uga poin ing China lan Eropa. 

Finnair lan Juneyao Air miwiti kerjasama codeshare ing Juli 2019, nalika Juneyao Air ngluncurake rute Shanghai-Helsinki. Bisnis gabungan kasebut nambah kemitraan, nyedhiyakake para pelanggan perusahaan lan plancongan kanthi opsi nuntun sing luwih fleksibel, tarif sing apik lan entuk manfaat sing luwih apik kanggo anggota flyer sing asring. Pelanggan Finnair lan Juneyao bakal entuk manfaat saka kabijakan pelanggan sing luwih konsisten, kayata karo tunjangan bagasi, perawatan pelanggan terintegrasi lan akrual poin penghargaan flyer sing asring ditambah ing rong maskapai kasebut.

Pelanggan Finnair bakal entuk keuntungan saka konektivitas sing luwih apik menyang jaringan 57 tujuan ing China saka hub Shanghai Pudong Juneyao, lan pelanggan Juneyao bakal entuk akses sing luwih apik menyang jaringan ekstensif 65 tujuan Eropa liwat pusat Helsinki.

Finnair lan Juneyao Air saiki ngoperasikake 2 penerbangan saben minggu antarane Helsinki lan Shanghai lan ngarep-arep bakal nambah frekuensi sanalika kahanan pandemi diwenehake. Ing 2019, Finnair lan Juneyao Air kaloro nglakokake penerbangan saben dina antarane Helsinki lan Shanghai.   

"Finnair yaiku babagan nyedhiyakake hubungan paling apik ing antarane Eropa lan Asia", ujare Topi Manner, Chief Executive Officer ing Finnair. "Iki minangka kemitraan win-win sejati, sing bakal ngidini pelanggan Finnair lan Juneyao bisa menikmati akses sing luwih apik kanggo jaringan gabungan kita. Iki uga bukti komitmen Finnair sing mantep kanggo China minangka pasar strategis. Kita ngarep-arep bisa kerja bareng karo kanca-kanca ing Juneyao, kanggo nggawe jembatan sing luwih kuat ing antarane China lan Eropa liwat pusat Shanghai lan Helsinki. ” 

"Kita dihormati kanggo nggawe resmi kemitraan strategis iki karo Finnair kanggo nawakake macem-macem produk lan layanan kualitas kanggo para pelanggan, nyedhiyakake pilihan penerbangan sing luwih fleksibel, lan pengalaman lelungan sing lancar. Bisnis gabungan karo Finnair bakal ngidini Juneyao Air kanggo luwih ngiyatake pasar ing Eropa, sing minangka strategi penting kanggo ekspansi global amarga bisa nambah eksistensi Juneyao Air ing pasar penerbangan sing bakal dadi 'operator nilai tinggi', "jarene Zhao Hongliang, Kepala Eksekutif ing Juneyao Air.  

Juneyao Air ngluncurake rute saka Shanghai menyang Helsinki ing wulan Juli 2019, lan wiwit semana, Finnair lan Juneyao uga wis nggunakake kode ing layanan Helsinki-Shanghai siji lan sijine kanggo nyambungake penerbangan saka Helsinki menyang Eropa lan saka Shanghai menyang tujuan liyane ing China. Kesepakatan timbal balik kanggo anggota flyer Finnair Plus lan Juneyao Air Club uga dileksanakake ing wulan Agustus 2019, saéngga para pelanggan bisa entuk lan ngijolake jarak lan poin ing kabeh jaringan mitra.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.