24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Ethiopia Kabar Olahraga Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Ethiopian Airlines miwiti ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi

Ethiopian Airlines miwiti ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi
Ethiopian Airlines miwiti ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Ethiopian Airlines wis tuku lan ngimpor luwih saka 37,000 tembakan vaksin kanggo karyawan lan pemangku kepentingan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ethiopia ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi marang COVID-19 supaya para pelancong tetep aman.
  • Étiopia wis ketat ngetrapake langkah pencegahan COVID-19.
  • Ethiopian ngluncurake pusat pengujian lan isolasi dhewe.

Grup Ethiopian Airlines, maskapai penerbangan paling gedhe ing Afrika, wis miwiti ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi nglawan COVID-19 supaya para pelancong aman ing pandemi iki.

Ethiopian Airlines CEO Grup Mr. Tewolde GebreMariam ujar manawa "Kita seneng ngoperasikake penerbangan karo kru sing divaksinasi lengkap - langkah penting kanggo nglindhungi keamanan kesehatan karyawan lan pelanggan. Kita disengkuyung karo akeh penumpang sing lelungan kanggo bisnis, VFR lan pariwisata sing didhukung kapercayan vaksinasi ing saindenging jagad. Kita wis fokus banget kanggo kerja keras kanggo njamin keamanan staf lan penumpang wiwit
pandemi pecah lan iki minangka bukti liyane babagan komitmen terus. Kita wis tuku lan ngimpor luwih saka 37,000 tembakan vaksin kanggo karyawan lan pemangku kepentingan. ”

Étiopia wis ketat ngetrapake langkah pencegahan COVID-19
kalebu peluncuran pusat tes lan isolasi dhewe lan digitalisasi
operasi antara liya. Iki dadi sing paling penting ing perang nglawan pandemi sing nggawa pasokan medis lan vaksin penting ing saindenging jagad uga ngasilake wong sing terdampar bali menyang omah.

Ethiopian Airlines, biyèn Garis Udara Étiopia lan asring diarani mung Étiopia, minangka maskapai pembawa bendara Étiopia lan duweke kabèh duweke pamrentah negara kasebut. EAL didegake tanggal 21 Desember 1945 lan miwiti operasi tanggal 8 April 1946, ngembang menyang penerbangan internasional ing taun 1951.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.