24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis News Warta Breaking Qatar Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Qatar Airways nggedhekake jaringan AS dadi luwih saka 100 penerbangan mingguan

Qatar Airways nggedhekake jaringan AS dadi luwih saka 100 penerbangan mingguan
Qatar Airways nggedhekake jaringan AS dadi luwih saka 100 penerbangan mingguan
ditulis dening Harry Johnson

Sekawan gerbang AS - Chicago, Los Angeles, New York lan Washington DC - bakal nawakake penerbangan dobel saben dinane, Dallas-Fort Worth mundhak dadi 12 penerbangan saben minggu kanthi Boston, Miami, Philadelphia, San Francisco lan Seattle kabeh saya maju saben dinane.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways terus nguatake posisine nalika nyambungake Amerika Serikat karo Afrika, Asia lan Timur Tengah.
  • Qatar Airways ngumumake yen bakal nggedhekake layanan AS.
  • Qatar Airways ngembangake penerbangan menyang sawetara tujuan utama hiburan global kayata Cape Town, Maldives, Phuket, Seychelles lan Zanzibar.

Qatar Airways terus nguatake jabatan kasebut minangka maskapai internasional terkemuka sing nyambungake Amerika Serikat karo Afrika, Asia lan Timur Tengah. Operator nasional Negara Qatar bangga ngumumake manawa bakal nggedhekake layanan AS menyang luwih saka 100 penerbangan mingguan ing 12 gerbang kasebut. Layanan sing tambah iki saliyane kanggo operator sing uga nggedhekake penerbangan menyang tujuan utama global kayata Cape Town, Maldives, Phuket, Seychelles lan Zanzibar, nyedhiyakake pilihan perjalanan plancongan musim panas sing luwih fleksibel liwat Bandara Best ing Timur Tengah, Hamad International Bandara. Sekawan gerbang AS - Chicago, Los Angeles, New York lan Washington DC - bakal nawakake penerbangan dobel saben dinane, Dallas-Fort Worth mundhak dadi 12 penerbangan saben minggu kanthi Boston, Miami, Philadelphia, San Francisco lan Seattle kabeh saya maju saben dinane.

Qatar Airways Chief Executive Group, Yang Mulia Mr. Akbar Al Baker, ujar: "Kita bangga bisa dadi maskapai internasional terkemuka sing nyedhiyakake konektivitas sing aman lan andal menyang lan saka Amerika Serikat liwat mung Bandara Bintang COVID-5 sing Ditilai 19 Bintang ing Tengah Bandara Internasional Wétan, Hamad. Qatar Airways tetep setya karo Amerika Serikat ing saindenging pandemi iki, nambahake rong tujuan anyar karo San Francisco lan Seattle, nalika nambah penerbangan liwat 12 gerbang kanggo ngoptimalake koneksi karo jaringan kita sing luwih saka 140 tujuan. 

"Kita uga wis ngiyatake kemitraan strategis karo Alaska Airlines, American Airlines lan JetBlue, supaya kita bisa nyambung menyang kutha lan bandara liyane ing Amerika Serikat tinimbang maskapai liyane, sing nyedhiyakake turis AS cara sing paling gampang kanggo lelungan internasional musim panas iki. Nalika terus memimpin perjalanan internasional, kita bakal tetep fokus nyedhiyakake konektivitas sing aman, aman lan andal kanggo mayuta-yuta penumpang lan nyedhiyakake pengalaman lelungan sing ora ana tandhingane saben milih mabur karo Qatar Airways. ”

Nalika lelungan bali menyang langit karo Qatar Airways, dheweke bisa kepenak ngerti yen lagi lelungan karo maskapai tunggal ing donya sing, bebarengan karo hub global sing paling modern ing Bandara Internasional Hamad, entuk patang Bintang 5 Rating Skytrax - kalebu Rating Maskapai Penerbangan Bintang 5 sing prestisius, Rating Bandara 5-Bintang, Peringkat Keselamatan Airline 5-Bintang lan Peringkat Keselamatan Bandara COVID-19 5-Bintang. Prestasi kasebut nyorot komitmen Qatar Airways kanggo nyedhiyakake pengalaman utama industri kanggo para penumpang ing saben perjalanan, kalebu standar kesehatan lan tingkat keamanan sing paling dhuwur sing njaga kesejahteraan para penumpang ing lapangan lan ing udara.

Enhancement Jaringan AS:

Tambah Penerbangan kaping pindho saka Doha:

  • Chicago - mundhak tikel kaping pindho penerbangan saben 21 Juli nganti 26 September
  • Los Angeles - mundhak dadi kaping pindho penerbangan saben 16 Juli nganti 26 September
  • New York - mundhak dadi kaping pindho penerbangan saben dina wiwit 29 Juni
  • Washington DC - mundhak tikel kaping pindho saben penerbangan antara 22 Juli nganti 26 September
  • Dallas-Fort Worth - mundhak dadi 12 penerbangan mingguan antara 11 Juli nganti 26 September

Penerbangan Saben Doha saka Doha:

  • Houston - penerbangan saben dina terus
  • Boston - mundhak dadi penerbangan saben dina wiwit 3 Juli
  • Miami - mundhak dadi penerbangan saben dina wiwit 4 Juli
  • San Francisco - mundhak dadi penerbangan saben dina wiwit 29 Juni
  • Seattle - mundhak dadi penerbangan saben dina wiwit 28 Juni
  • Philadelphia - mundhak dadi limang penerbangan mingguan wiwit 6 Juli lan penerbangan saben dina saka 21 Juli
  • Atlanta - mundhak dadi limang mingguan wiwit 15 Juli

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.