24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Bandar Udara Internasional San Diego duwe energi terbarukan 100 persen

Bandar Udara Internasional San Diego duwe energi terbarukan 100 persen
Bandar Udara Internasional San Diego duwe energi terbarukan 100 persen
ditulis dening Harry Johnson

Bandara komersial landasan pacu paling sibuk ing Amerika Serikat gabung karo klompok inovatif Juara Power100 sing komitmen kanggo ngarahake wilayah kasebut lan industri lelungan menyang masa depan sing berkelanjutan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Internasional San Diego mlebu ing layanan SDCP.
  • SDCP bakal nyedhiyakake 100% energi terbarukan, 100% bebas karbon menyang Bandara Internasional San Diego.
  • Bandara Internasional San Diego minangka bandara komersial landasan pacu paling rame ing Amerika Serikat.

San Diego Community Power (SDCP), program energi pilihan komunitas nirlaba, diumumake Bandara Internasional San Diego (SAN) ndhaptar ing layanan lan keputusan SAN kanggo milih level layanan Power100. SDCP bakal nyedhiyakake 100% energi terbarukan, 100% bebas kanggo SAN, sing terus dadi pimpinan bidang lingkungan kanggo industri perjalanan lan wilayah. Bandara kasebut nyedhiyakake 25 yuta penumpang ing taun 2019, dadi bandara komersial landasan pacu paling rame ing Amerika Serikat.

"Duwe kesempatan kanggo kerja sama karo Komunitas Komunitas San Diego, supaya kita bisa nggayuh 100 persen listrik sing bisa dianyari sadurunge wektu sing direncanakake 2035," ujare Kimberly Becker, Presiden lan CEO Otoritas Bandara Daerah San Diego. "Kemampuan SDCP kanggo nyedhiyakake energi nol-karbon sing andal kanthi biaya kompetitif minangka game changer kanggo kita lan kabeh wong ing wilayah kasebut."

Pelayanan lingkungan minangka ciri khas operasi ing SAN. Otoritas Bandara nggawe salah sawijining kabijakan keberlanjutan pertama kanggo bandara utama ing Amerika Serikat lan komitmen kanggo mbangun lan operasi SAN kanthi cara promosi kemakmuran wilayah kasebut lan nglindhungi kualitas urip.

"Kita seneng bisa bekerjasama karo Otoritas Bandara kanggo ningkatake visi sing padha karo wilayah sing luwih bersih," ujare Ketua Dewan SDCP lan Anggota Majelis Encinitas Joe Mosca. "Iki minangka model peran sing apik kanggo organisasi lan bisnis sing setya ngirit dhuwit, lingkungan, lan investasi maneh ing komunitas lokal."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.