24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah Warta Industri Rapat News wong Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Shanghai ngumumake rencana pengembangan pariwisata 2021-2025

Shanghai ngumumake rencana pengembangan pariwisata 2021-2025
Shanghai ngumumake rencana pengembangan pariwisata 2021-2025
ditulis dening Harry Johnson

Shanghai diarep-arep bakal dadi pusat pariwisata internasional terbuka sing gumantung ing bandara Hongqiao lan Pudong lan terminal pelayaran internasional Wusongkou.

Print Friendly, PDF & Email
  • Shanghai bakal ngupayakake entuk penghasilan pariwisata tahunan 700 milyar yuan.
  • Shanghai bakal fokus ing bangunan dhewe minangka pilihan pertama kanggo wisata kutha.
  • Shanghai ngupaya nambah konsumsi pariwisata, utamane kanggo layanan lan produk mewah, digital lan hiburan.

Pejabat kutha ing Shanghai, China wis ngluncurake rencana pangembangan pariwisata sing nyedhiyakake target pertumbuhan, tugas lan langkah-langkah utama sajrone limang taun, wiwit 2021 nganti 2025.

Miturut rencana, Shanghai bakal usaha kanggo entuk penghasilan pariwisata tahunan 700 milyar yuan (udakara 108 milyar dolar AS) ing taun 2025, luwih saka tikel kaping pindho ing taun 2020, kanthi nilai tambah industri pariwisata kasebut udakara udakara 6 persen PDB, 2.6 poin persentase luwih dhuwur tinimbang ing taun 2020.

"Shanghai ora mung tujuane dadi tujuan pariwisata sing misuwur ing dunya ing taun 2025, nanging uga bakal fokus ing pembangunan dhewe minangka pilihan pertama kanggo pariwisata kutha, pusat terbuka kanggo pariwisata internasional, gapura ing wilayah Asia-Pasifik sing narik investasi pariwisata lan kutha metropolitan sing nampilake pangembangan digital paling anyar, "ujare Fang Shizhong, direktur administrasi budaya lan pariwisata kotamadya.

Ngerteni fitur sejarah lan budaya kutha kasebut, rencana kasebut nyathet manawa Shanghai bakal ngerteni sumber pariwisata kutha. Iki uga pengin ningkatake konsumsi pariwisata, utamane kanggo layanan lan produk mewah, digital lan hiburan.

Shanghai diarep-arep bakal dadi pusat pariwisata internasional terbuka sing gumantung ing bandara Hongqiao lan Pudong lan terminal pelayaran internasional Wusongkou. Iki uga bakal promosi pameran, festival lan acara populer internasional sing nyorot budaya lan fitur Cina ing Shanghai, ujare rencana kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.