Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Investments News Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Airbus ngluncurake proyek A320 pesawat fuselage ing China

Airbus ngluncurake proyek A320 pesawat fuselage ing China
Airbus ngluncurake proyek A320 pesawat fuselage ing China
ditulis dening Harry Johnson

Proyek kasebut nduduhake kemampuan manufaktur pemain penerbangan China lan komitmen jangka panjang Airbus menyang China.

Print Friendly, PDF & Email
  • Proyek sing nyedhiyakake pesawat Airbus A320 diluncurake ing Tianjin.
  • Proyek kasebut minangka tonggak sejarah anyar ing kerja sama China-Eropa.
  • Fuselage sing wis rampung bakal dikirim menyang Airbus A320 Final Assembly Line Asia ing Tianjin kanggo rapat pungkasan pesawat kasebut.

Airbus lan Perusahaan Industri Penerbangan China (AVIC) ngumumake peluncuran gabung proyek pesawat pesawat A320 ing Tianjin ing China sisih lor.

Proyek kasebut minangka tambahan saka Airbus'rantai pasokan ing Tiongkok, minangka tonggak sejarah anyar ing kerjasama industri antarane Airbus lan China, ujare raksasa aerospace Eropa.

"Proyek kasebut minangka tonggak sejarah anyar ing kerja sama China-Eropa, lan langkah luwih maju kanggo lokalisasi Airbus lan integrasi vertikal ing kene," ujare Michel Tran Van, kepala pejabat operasi Airbus China.

Dheweke nambahake manawa proyek kasebut nduduhake kemampuan manufaktur pemain penerbangan China lan komitmen jangka panjang Airbus menyang China.

Proyek sing nyedhiyakake pesawat Airbus A320 ditindakake dening AVIC Xi'an Aircraft International (Tianjin) Corporation (AVIC XAT), anak perusahaan saka AVIC Xi'an Aircraft Industry Group Co., Ltd.

Fuselage sing wis rampung bakal dikirim menyang Airbus A320 Final Assembly Line Asia ing Tianjin kanggo rapat pungkasan pesawat kasebut.

Pangiriman kaping pisanan diarepake rampung ing kuartal kaping telu taun iki, tekan kapasitas produksi saben wulan nglengkapi 6 pesawat ing taun 2024 lan nemoni kacepetan produksi Jalur Perakitan Akhir Airbus ing Tianjin, miturut AVIC XAT.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.