24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Industri Hospitality Israel Breaking News News Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Israel nggawe tren sing nguwatirake anyar kanggo nutup pariwisata kanggo para wisatawan sing divaksinasi

Israel nggawe tren sing nguwatirake anyar kanggo nutup para plancong sing divaksinasi
Israel nggawe tren sing nguwatirake anyar
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Israel wis meh divaksinasi. Pariwisata Internasional bakal diwiwiti tanggal 1 Juli. Temuan anyar sing ana gandhengane karo varian Delta sing mbebayani saka virus COVID nyebabake negara Yahudi mbatalake tanggal pambukaan sing misuwur kanggo para turis internasional kanggo ngunjungi Israel.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penerbangan saka AS menyang Israel dipesen nalika wulan Juli. Hotel ing Tel Aviv lan Yerusalem pisanan duwe tarif pesenan sing akeh karo turis sing diarepake teka saka Amerika Serikat.
  2. Israel nggawe pengumuman gedhe kanggo ngrayakake pambukaan negara Yahudi kanggo pariwisata kanggo pengunjung sing divaksinasi. Iki nyebabake pemicu sing padha karo negara liya.
  3. Dina iki, Israel Media nglaporake manawa turis asing sing divaksinasi ora diidini mlebu Israel sadurunge Agustus 1. Temuan anyar babagan varian Delta sing mbebayani nundha pambukaan negara kasebut. Iki bisa uga nyebabake tren ing bagean liya ing jagad iki.

Pamrentah Perdana Menteri Israel Naftali Bennett mutusake dina Rebo iki, nalika Israel ngadhepi paningkatan kasus virus corona kanggo ngowahi strategi lelungan sing mbukak kanggo negara kasebut. Kajaba iku, kewajiban nyandhang topeng ing njero omah bakal dibalekake yen rata-rata kasus saben dina luwih saka 100 sajrone seminggu.

"Tujuan kita saiki, pertama lan paling penting, yaiku nglindhungi warga Israel saka varian Delta sing lagi rame ing jagad iki," ujare Bennett menyang media lokal. "Ing wektu sing padha, kita pengin nyuda paling akeh gangguan kanggo urip saben dinane ing negara kasebut. Mula, kita mutusake tumindak sedhep - saiki - supaya ora mbayar rega sing luwih abot mengko, kanthi tumindak sing tanggung jawab lan cepet. Kita dhewe. Yen kita netepi aturan lan tumindak kanthi tanggung jawab, kita bakal sukses bareng. "

Turis vaksinasi asline diidini mlebu ing negara kasebut wiwit tanggal 1 Juli. Iki diumumake ing a rencana pembangunan pariwisata.

Ing dina-dina pungkasan, negara kasebut kena varian Delta, nyebabake kena infeksi ing kutha-kutha kayata Modi'in lan Binyamina.

Keputusan dening panguwasa Israel sing dikenal bakal menehi keamanan para wargane supaya luwih dhisik bisa nyebabake tren tujuan wisata liyane ing saindenging jagad. Iki bisa uga nambah larangan kanggo turis sing teka, sanajan ana asumsi manawa vaksinasi minangka kunci emas kanggo industri pariwisata lan pariwisata.

Saiki ana 554 kasus aktif ing negara kasebut. Nomer kasebut bubar mudhun dadi kurang saka 200. Ing rekor musim salju pungkasan, angka kasebut ana luwih saka 85,000.

Sawise wabah saiki lan rekomendasi anyar kanggo pihak berwenang kanggo vaksinasi kabeh bocah umur 12-15 taun, luwih saka 7,000 tembakan ditindakake dina Selasa, sing paling dhuwur sajrone luwih saka sewulan. Udakara 4,000 wong yaiku dosis pertama kanggo bocah, udakara tikel kaping pindho saka dina sadurunge.

Kanggo ngatasi wabah anyar kasebut, pamrentah mutusake nggawe kabinet virus corona anyar kalebu Bennett, Menteri Kesehatan Nitzan Horowitz, Menteri Luar Negeri Yair Lapid, Menteri Pertahanan Benny Gantz, Menteri Keuangan Avigdor Liberman, Menteri Kehakiman Gideon Sa'ar, lan Menteri Dalam Negeri Ayelet Shaked , uga menteri liyane.

Esuke awan, Kementerian Kesehatan ngumumake manawa ing kahanan tartamtu, wong sing divaksinasi utawa pulih bisa uga diprentah mlebu karantina.

Miturut peraturan saiki, wong sing dianggep imunisasi lengkap (seminggu sawise nembak kaping pindho utawa sawise pulih saka penyakit) ora dikepengini yen kena kontak karo operator virus sing diidentifikasi.

Nanging, miturut arahan anyar sing ditandatangani direktur jenderal kementerian kasebut Chezy Levy, direktur jenderal, dokter distrik, utawa kepala Layanan Kesehatan Umum bakal bisa nuntut supaya wong-wong kasebut terisolasi yen dheweke kontak karo wong sing kena infeksi kanthi varian virus sing dianggep mbebayani banget utawa kanthi kedadeyan sing ngalami efek morbiditas sing serius banget. Dheweke uga kudu ngisolasi yen rutin kontak karo populasi sing beresiko dhuwur utawa ora divaksinasi, utawa yen mabur ing pesawat sing padha karo operator koronavirus sing diidentifikasi. Kajaba iku, arahan anyar mulihake kewajiban nganggo topeng ing bandara lan fasilitas medis.

Menteri kasebut uga yakin manawa masalah logistik ing kompleks uji coba Bandara Ben-Gurion - sing dina Jumuah nyebabake 2,800 penumpang mlebu omah tanpa dites, kaya sing dibutuhake kanggo kabeh wong sing tekan Israel - wis ditanggulangi, lan penegak hukum kasebut angger-angger lelungan lagi ditindakake.

Israel sing mabur menyang negara-negara sing dilarang ing perjalanan - ing wayahe Argentina, Brasil, India, Rusia, lan Afrika Selatan - tanpa entuk idin saka panitia pamrentah khusus sing ditrapake kanggo tujuan kasebut, saiki bakal didenda.

Nganyari liyane babagan https://israel.travel/

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.