24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
budaya Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs saka Calistoga dibukak maneh sawise direnovasi pirang-pirang yuta dolar

Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs saka Calistoga dibukak maneh sawise direnovasi pirang-pirang yuta dolar
Calistoga's Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs

Chartres Lodging Group seneng ngumumake manawa spa panas bumi sing misuwur ing Calistoga, Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs, saiki wis mbukak lan nyambut tamu maneh. Pengumuman kasebut nutup penutupan resort resor sing kondhang ing saindenging jagad iki lan renovasi lengkap dening firma desain terkenal SB Architects lan EDG Design.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pengalaman sing mentas dibayangake kalebu debut usaha kuliner, House of Better.
  2. Para tamu bakal seneng banget karo kamar tamu sing wis direnovasi lan nganyari bath bath sing kondhang lan spa mineral mineral.
  3. Spa ikonik iki narik kawigatene para pencari kesehatan ing saindenging jagad kanggo adus lumpur sing ngremehake lan ngobati banyu sajrone pitung dekade.

Pengulangan anyar saka resor ikonik, didegake ing taun 1952 dening praktisi kesehatan pionir John "Doc" Wilkinson lan garwane, Edy, kalebu tambahan usaha kuliner, House of Better, kamar tamu sing dianyari kanthi apik, lan ndandani kabeh fasilitas spa.

Tujuan spa sing apik ing dalan utama Calistoga, gampang dingerteni kanthi tandha neon asli lan klasik 1952 Buick Special sing diparkir ing pinggir dalan, narik kawigatene para pencari kesehatan ing saindenging jagad kanggo adus lumpur sing ngremehake lan ngobati banyu sajrone pitung dekade. Renovasi resor kasebut ngurmati sejarah properti sing disimpen nalika menehi pengalaman modern banget. Nampilake desain anyar sing diilhami ing abad pertengahan, 50 kamar tamu sing wis direnovasi, telung kolam mineral panas bumi, restoran anyar kanthi ruang makan ruangan sing jembar, lan spa sing direnovasi maneh, Dr. Wilkinson minangka papan sing paling apik kanggo kesehatan rasa seneng.

Resor anyar nawakake campuran jinis kamar tamu, kalebu bungalow sing mandiri, siji kamar; telung Spa Spa sing nampilake bak clawfoot kanggo direndhem; kamar Peloton kanggo para plancong sing duwe kabugaran; lan rong kamar, bunkhouse Victoria taun 1924 sing dipugar sing turu 15 taun, cocog kanggo lelungan klompok lan mundur. Renovasi kasebut ngasilake titik tutul pengalaman sing nyenengake ing saindhenging, kalebu area pekarangan mburi kanggo game lan piknik, lan lobi sing diilhami kanthi gaya retro sing dilengkapi instalasi banyu inovatif lan macem-macem produk apoteker lokal. Pemrograman ing situs kalebu game Pinot & Pétanque ing kebon mburi, Wilk's Wine Night minangka bagean saka Visit Calistoga's Friday Friday, lan penawaran berorientasi kesehatan.

"Nalika miwiti renovasi iki, salah sawijining tujuan paling penting yaiku njaga semangat properti iki lan ngurmati komitmen jangka panjang resor kanggo kesejahteraan lan kabegjan," ujare Robert Kline, CEO & pendiri Chartres Lodging Group. "We bangga banget dadi punggawa saka Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs lan agen pembaruan. Muga-muga resort kita bakal menehi inspirasi sing santai lan gampang dicedhaki kanggo warga lokal lan pengunjung supaya bisa urip kanthi becik, tegese bisa ngobati perawatan lengkap sajrone spa ing spa utawa mung duwe segelas anggur, irisan pai, lan game kubb ing pekarangan kita. ”

Abad Pertengahan, Modern - Desain

Kanthi nandheske babagan nglestarekake arsitektur bersejarah lan ngurmati integritas lan warisan resor, SB Arsitek memimpin desain ulang eksterior properti kasebut, mulihake telung bangunan Victoria, nyoroti aset alami properti sing jembar, lan mbukak ruang umum ing njobo. EDG Design minangka pamimpin utama renovasi interior, inspirasi saka gaya modern ing gaya abad pertengahan. Lobi sing wis direnovasi sing modern yaiku gaya retro-with-a-twist, nampilake instalasi seni 52 disk lempung ing mburi meja check-in (manthuk taun pembukaan hotel) lan menara banyu sing mengeti tradhisi Calistoga sing dawa kanggo para wisatawan sing nyenengake banyu semi alam sing kaya mineral.

Spa kasebut nduweni palet sing seger lan tenang kanthi sentuhan terra cotta kanggo unsur bumi, dene kamar tamu duwe desain sing diwiwiti kanthi gaya taun 1950an, kanthi tembok blok asli sing dihiasi nganggo cat putih sing padhang, jubin kayu putih, lan palet warna sing anget . Logat kamar tamu kalebu kriya lokal, potongan tembikar gawenan tangan siji-sijine studio studio keramik lokal NBC Pottery, lan peta grafis ing wilayah kasebut, nyengkuyung para tamu njelajah kutha Calistoga sing apik. Seni sing dikelola ing saindenging properti nyorot seniman lokal, lan kriya sing diilhami dening mosaik kesayangan Edy Wilkinson sing nguripake spa kasebut.

“Ngadaptasi spa kesehatan sing apik kanggo cocog karo pangarepan para plancong pengalaman modern dadi tantangan sing nyenengake. Visi desain kita ngakoni pitung dekade sejarah perintis nalika nggawe lingkungan mburi omah sing nggawa sampeyan bali menyang pengalaman lan impen eksplorasi bocah, "ujare Maki Nakamura Bara, salah sawijining pendiri Chartres Lodging Group. “Kita ngrancang papan kanggo santai uga papan kanggo seneng-seneng. Lan kita nggawe restoran sing nyenyet lan nggegirisi langit-langit sampeyan tanpa ngencengi tali pinggang sampeyan. Mlaku ing ayunan, nongkrong ing kolam renang utawa rendhem ing sangisore lintang - iki papan sing santai lan ditemokake maneh. ”

House of Better - Restoran 

House of Better minangka restoran lan bar layanan resor anyar dening Trevor Logan saka Dapur Hijau Chili San Francisco lan Chili Pies Baking Co sing berbasis ing Sonoma. Diilhami dening wektu Logan ing New Mexico lan latar babagan kesehatan lan nutrisi, House of Better nampilake panganan sing diilhami dening Southwestern kanthi miring. Menehi keseimbangan antara panganan modern ing California lan pilihan sing sehat, menu kasebut ngemot cabe ijo sing subur lan Vitamin C ing sajian tradisional Meksiko anyar, kayata rebus cabai ijo lan mangkuk penguat protein padhet kanthi nutrisi. 

Uga ing menu kasebut, kue panggang seger saben dina saka Chile Pies Baking Co., kalebu pie apel cabai ijo sing misuwur kanthi kerak cheddar, topping sari walnut lan gelas cabai sing rada pedhes. Menu omben-omben sing kuat uga fokus ing kesehatan, nyedhiyakake minuman sing difermentasi lan teh jamur adaptogenik, ditambah dhaptar anggur lan bir lokal sing wis dikurasi. House of Better nyengkuyung para pengunjung supaya mangan ing njobo, ndeleng kayu sing diobong kayu lan panggang cabe, lan nggunakake teras lengkap lan area pekarangan mburi. 

Layanan nedha bengi yaiku dina Kamis nganti Minggu wiwit jam 5 sore nganti 10 sore kanthi sarapan saben akhir minggu saben Setu lan Minggu saka 9 esuk nganti 2 sore Menu lengkap kasedhiya kene.

Pangobatan sing Dijenengi Wektu sing padha, Kanthi Twist - Spa

Spa ing Backyard Resort & Mineral Springs saka Dr. Wilkinson tetep dadi daya tarik utama ing resort kasebut, nyedhiyakake perawatan mandhi lendhut kaya mineral lan campuran lumpur formula-rahasia organik, awu vulkanik Calistoga lokal sing disampurnakake dening Doc Wilkinson meh 70 taun kepungkur. Pengalaman spa sing dibayangke maneh, dirancang dening TLEE Spas, ngrampungake alam, lantai watu terrazzo, kayu cedar, lan ubin porselen daur ulang kanggo nggawe keseimbangan santai lan peremajaan sing ideal. Spa kasebut nduweni papat kamar pijet sing wis direnovasi lengkap, taman spa ruangan sing anyar kanggo perawatan al fresco, papat kamar mandhi lumpur ing njero ruangan, pitung kamar mandhi mineral njero ruangan lan rong ruangan, shower air bah sing adhem, lan kolam mineral mineral panas bumi sing kebak banyune, suhu banyu sing beda-beda. sumber saka sumber pangobatan alami Calistoga.

Banyu mineral unik Dr. Wilkinson wis dievaluasi dening Asosiasi Balneologi Amerika Utara (BANA), panguwasa mandian terapeutik lan mata air obat, lan diklasifikasikake minangka perairan sing khas, netralake, ngimbangi kanthi kemampuan nguatake kulit, ngimbangi periferal sistem saraf, ngreset sistem saraf sing ditekan, hidrat, lan detoksifikasi. Sorotan perawatan kalebu The Works, nampilake perawatan bath mud sing kondhang saka Dr. Wilkinson, topeng wajah, bathin pusaran mineral aromatik, kamar uap, bungkus kemul, lan pijet 30 menit; Body Brew, nampilake perawatan bath whirlpool mineral kanthi hop seger, ragi ale garing, malt, barley, lan bir lokal ing sisih kasebut; lan perawatan terapi swara suwene 30 menit sing dirancang kanggo entuk keseimbangan istirahat lan revitalisasi. Menu perawatan lengkap bisa ditemokake kene.

Kanggo sinau luwih lengkap lan pesenan reservasi, bukak www.drwilkinson.com.

Babagan Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs

Dr. Wilkinson's Backyard Resort & Mineral Springs minangka resor lan tujuan spa sing apik sing ana ing tengah-tengah kutha Calistoga sing apik, dununge ing Lembah Napa. Didegake ing taun 1952 dening ahli kesehatan pionir "Doc" lan Edy Wilkinson, resor kasebut wiwit saiki wis dadi returasi kesehatan sing diakoni sacara global, nyedhiyakake bath bath lan spa spa sing dikurmati wektu, nambani rendhem kolam mineral, lan sing paling apik ing Calistoga ing njaba lawang . Sasampunipun direnovasi lengkap, ndhuwur-menyang-ngisor, resor sing diowahi kasebut ngurmati masa lalu sing ikonik nalika nggoleki masa depan kanthi desain anyar sing diilhami ing abad kaping anyar, 50 kamar tamu sing wis digawe seger, restoran anyar kanthi papan njero ruangan lan ruangan, spa sing direnovasi maneh , lan perawatan bath bath sing padha sing wis dibuktekake pisanan digunakake ing saindenging jagad udakara 70 taun kepungkur.

Babagan Klompok Penginapan Chartres

Chartres Lodging Group, LLC, minangka perusahaan penasihat lan investasi sing fokus ing akuisisi, manajemen aset, renovasi lan pangembangan aset penginapan. Didhisiki ing taun 2002, perusahaan kasebut wis ngrampungake investasi hotel luwih saka $ 3.6 milyar ing saindenging Amerika Serikat, kanthi investasi tambahan ing Jepang, lan tanggung jawab portofolio luwih saka 14,000 kamar hotel. Perusahaan iki bermarkas ing San Francisco kanthi kantor tambahan ing New York lan Los Angeles.

Babagan Perhotelan Sightline

Hospitality Sightline sing berbasis ing San Francisco nggabungake wong, papan, lan kemungkinan kanggo ngatur maneh manajemen hotel. Sightline bosok nggawe sing nylametake sing nggawe kesan nalika wis budhal. Apa nggarap skala global utawa karo hotel-hotel independen, ora ana ing pikirane lan manajemen manajemen properti ngidini Sightline terus mbentuk lelungan pengalaman sajrone puluhan taun kepungkur.

Babagan Desain EDG

Kantor pusat ing Bay Area San Francisco karo kantor ing Dallas lan Singapura, EDG wis ngrampungake solusi desain dinamis ing restoran lan industri perhotelan sajrone luwih saka 30 taun. Kanthi keahlian ing merek, strategi lan desain, EDG nyedhiyakake crita asli kanthi kekuatan kanggo ngowahi ruang nalika nggawe nilai kanggo pamilik lan operator. EDG saiki melu hotel, resor, lan restoran tujuan independen ing saindenging jagad.

Babagan Arsitek SB

Ngrayakake Ulang taun kaping 60 ing taun 2020, Arsitek SB wis nggawe reputasi internasional kanggo solusi desain sing dibentuk dening subtletis situs kasebut. Perusahaan kasebut ngembangake kepemimpinan ing perhotelan, omah lan panggunaan campuran ing 30 negara lan saindenging papat bawana, kanthi budaya kolaboratif lan tim dinamis saka individu sing semangat nggawe warisan perusahaan lan evolusi sing lagi ana. Wiwit diwiwiti ing omah adat ing taun 1960, SB Arsitek wis prioritas supaya tetep setya karo situs iki lan nggawe papan sing kuwat sing resonate karo pengunjung, tamu, lan warga ing level emosional. Amarga terus ekspansi strategis lan portofolio nggambarake keragaman geografis sing luwih gedhe, perusahaan kasebut nggunakake semangat wirausaha lan kerajinan arsitektur kanggo nyambungake wong siji lan sijine kanthi pengalaman apik ing papan asma. Kanggo informasi luwih lengkap babagan Arsitek SB lan reputasi ing saindenging jagad sing wis digawe kanggo ngrancang lan ngrancang proyek ing saindenging jagad, bukak www.sb-architects.com.  

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.