24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Bangunan Condo Surfside 12 Story ing Collins Ave, Florida ambruk

Bangunan sing ambruk ing Surfside, Florida
Bangunan sing ambruk ing Surfside, Florida
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Sawise tengah wengi bangunan 12 lantai ing kutha resor Florida Surfside ambruk. Alasane ora dingerteni. Ora jelas pirang-pirang cilaka sing bisa diarepake.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Bangunan ing 8777 Collins Ave ing Surfside, Miami, Florida ambruk awal Kamis esuk
  2. Luwih saka 80 kendaraan darurat ana ing lokasi
  3. Saksi mata ujar manawa bangunan kasebut minangka Resor Surfside Solara, nanging polisi negesake alamat kanggo Champlain Tower South, bangunan ondo omah.

Ana saksi mata ing adegan gedhung multi-lantai runtuh ing Surfside ujar manawa bangunan sing ambruk ing 88th Street lan Collins ing Miami minangka lokasi Solara Surfside Resort, Plancongan Bluegreen. T

Informasi iki kayane salah. Miturut pemindai Departemen Kepolisian Miami, dununge yaiku 8777 Collins Ave, Surfside, ing endi lokasi Champlain Towers South, bangunan sewa Condo 12 lantai.

Menara Champlain Selatan, Surfside, Florida
Menara Champlain Selatan, Surfside, Florida

Warga lokal ujar manawa bangunan kasebut ana ing "Jutawan Milyuner" - uga ing pantai.

Iki crita sing lagi tuwuh. Ora jelas kepiye yen ana sing cilaka utawa tiwas ing kedadeyan kasebut. Amarga kedadeyan ing tengah wengi, bisa uga butuh wektu kanggo entuk evaluasi sing jelas kanggo kahanan iki.

Ana wong wadon ing Facebook ujar manawa dheweke lagi dibangun ing omah. Dheweke dievakuasi lan saiki ana ing pusat rekreasi ing Surfside, FL

miami

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.