Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Lelungan Rel Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Blanja Swiss Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Swiss mbukak wates kanggo turis Teluk sing divaksinasi

Swiss mbukak wates kanggo turis Teluk sing divaksinasi
Swiss mbukak wates kanggo turis Teluk sing divaksinasi
ditulis dening Harry Johnson

Swiss bakal nampani pengunjung GCC sing divaksinasi lengkap nalika mbukak tanggal 26 Juni 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  • Panjaluk sing kuat diantisipasi saka para warga negara Dewan Kerja Sama Teluk kanthi tlaga sing jernih, kaendahan alam sing luar biasa, udara seger lan kegiyatan ruangan sing narik para pengunjung.
  • Aturan anyar ngidini warga GCC, sing divaksinasi vaksinasi sing disetujoni karo EMA lan WHO, mlebu ing Swiss tanpa ana tes PCR pra-lelungan utawa karantina nalika teka.
  • Turis Teluk duwe tanggung jawab udakara sewuta menginap saben taun ing pre-pandemi Swiss.

Pejabat pariwisata ing Canton (negara bagian) Graubunden, uga dikenal minangka Grisons, ing Swiss bersiap-siap kanggo musim panas sing rame nalika pamrentah Swiss siyap mbukak tapel wates ing tanggal 26 Juni kanggo pengunjung saka Dewan Kerjasama Teluk (GCC) negara sing wis divaksinasi kanthi lengkap.

Putusan anyar, sing diratifikasi dina Rebo 23 Juni, saiki ngidini warga GCC sing divaksinasi karo Badan Medis Eropa (EMA) lan WHO sing disetujoni vaksinasi, kayata Pfizer utawa Sinopharm (nganti 12 wulan sawise vaksinasi), Swiss tanpa tes PCR pra-lelungan utawa karantina nalika teka.

"Swiss lan wilayah Graubunden mesthi dadi tujuan liburan favorit para turis saka Teluk lan kanthi mbukak maneh wates, kita ngarep-arep bisa nampani maneh ing musim panas iki.

"Ing taun iki, udhara sing seger, kaendahan alam sing luar biasa, iklim sing entheng, lan kegiyatan ruangan sing sehat kayata hiking, bersepeda, lan pelayaran nggawe tujuan sing sampurna kanggo tujuan kulawarga," ujare Tamara Loeffel, Kepala Pengembangan Bisnis, Kunjungi Graubunden.

Lan miturut sumber resmi, ing taun sadurunge pandemi kasebut, turis Teluk tanggung jawab udakara sewuta sewengi saben taun ing Swiss, kanthi pengeluaran saben dina udakara udakara $ 466 saben dina.

Akeh pengunjung GCC minangka turis santai, biasane plancongan nalika musim panas. Pendhudhuk saka UEA lan Arab Saudi kalebu akeh (70%) tamu sing teka ing Swiss saka GCC, kanthi Kuwait lan Qatar nyumbang luwih saka 10% kanthi saldo saka Bahrain lan Oman.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.