24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kanada Breaking News Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga Investments News tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Air France nyoba IATA Travel Pass ing penerbangan Montreal-Paris

Air France nyoba IATA Travel Pass ing penerbangan Montreal-Paris
Air France nyoba IATA Travel Pass ing penerbangan Montreal-Paris
ditulis dening Harry Johnson

Program pilot bakal fokus banget ing penerbangan Air France metu saka Montréal-Trudeau menyang Paris-Charles de Gaulle, wiwit 24 Juni nganti 15 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  •  Air France dadi maskapai pertama sing ngenalake program pilot kanggo penerbangan metu ing bandara Montréal-Trudeau.
  • Tujuan program yaiku kanggo nyoba aplikasi seluler IATA Travel Pass Asosiasi Pengangkutan Udara Internasional.
  • Sidhang iki gratis kanggo pelanggan lan ditawakake kanthi sukarela.

Kanthi nambah Montreal-Paris menyang penerbangan sing nyoba app IATA Travel Pass, Air France dadi maskapai pertama sing ngenalake program pilot kanggo penerbangan metu ing Bandara Montréal-Trudeau asil digital asil tes COVID-19 negatif. Iki nganakake program bebarengan karo Grup Kesehatan Biron.

Program pilot bakal fokus banget karo penerbangan Air France sing metu saka Montréal-Trudeau menyang Paris-Charles de Gaulle, wiwit tanggal 24 Juni nganti 15 Juli 2021. Tujuane kanggo nyoba aplikasi seluler IATA Travel Pass Asosiasi Transportasi Udara Internasional sing bakal ngaktifake lelungan menyang:

  • Priksa babagan syarat entri COVID-19 paling anyar kanggo negara sing dituju
  • Apa asil tes COVID-19 ditindakake ing laboratorium mitra sing dikirim langsung menyang app
  • Nyimpen dokumen kasebut kanthi aman ing aplikasi kasebut supaya bisa nduduhake maskapai lan panguwasa yen wis memenuhi syarat entri sing relevan, tanpa kudu menehi informasi luwih lengkap babagan kesehatan pribadi

Sidhang iki gratis kanggo pelanggan lan ditawakake kanthi sukarela. Kabuka kanggo pelanggan sing lelungan nganggo pesawat sing dioperasikake Air France karo Paris minangka tujuan pungkasan.

Pengujian bakal ditindakake ing fasilitas Grup Biron Health ing Bandara Internasional Montréal-Trudeau. Penumpang sing memenuhi syarat bakal nampa kabar sawetara dina sadurunge budhal menyang Paris. Tes bisa ditindakake nalika dina budhal para lelungan umur 11 lan luwih sing durung divaksinasi utawa mung nampa dosis kaping pisanan, amarga diwajibake menehi bukti asil tes PCR utawa antigen negatif sing diterbitake sajrone 72 jam sawise budhal menyang mlebu Prancis. 

Langkah apa sing kudu ditindakake wong sing lelungan?

  • Pelancong ndownload aplikasi IATA Travel Pass sing kasedhiya ing Apple Store lan Google Play lan ngaktifake nggunakake kode sing dikirimake dening Air France
  • Dheweke buku janjian kanggo tes PCR utawa antigen ing situs web Grup Kesehatan Biron. Ing wektu tes kasebut, dheweke njaluk supaya asil kasebut diintegrasi langsung menyang IATA Travel Pass
  • Ing bandara, pelancong kasebut nuli menyang loket Air France SkyPriority. Nalika mriksa formalitas lelungan, dheweke menehi telpon tinimbang asil sing dicithak

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.