24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Cruising Industri Hospitality Warta Mewah News wong tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Royal Caribbean Group milih Kepala Lingkungan, Sosial lan Tata Kelola sing anyar

Royal Caribbean Group milih Kepala Lingkungan, Sosial lan Tata Kelola sing anyar
Silvia Garrigo, Wakil Presiden Senior lan Kepala Kepala Lingkungan, Sosial lan Tata Kelola (ESG)
ditulis dening Harry Johnson

Royal Caribbean Group minangka sing pertama ing industri pelayaran kanggo milih pimpinan senior sing khusus kanggo upaya lingkungan, sosial lan pamrentahan.

Print Friendly, PDF & Email
  • Grup Karibia Royal negesake komitmen kanggo maju lan maju kanggo kesehatan lan sukses planet lan masarakat kita.
  • Silvia Garrigo bakal gabung karo perusahaan kasebut tanggal 28 Juni dadi Wakil Presiden Senior lan Kepala Petugas Lingkungan, Sosial lan Pemerintahan.
  • Garrigo bakal tanggung jawab kanggo ngawasi kerangka kerja ESG ing saindenging perusahaan lan strategi jangka panjang kanggo Royal Caribbean Group.

Royal Caribbean Group dina iki ngumumake yen Silvia Garrigo bakal gabung karo perusahaan kasebut ing tanggal 28 Juni dadi Wakil Presiden Senior lan Chief Officer Lingkungan, Sosial lan Tata Kelola (ESG), nglaporake menyang Ketua lan CEO Richard Fain.

"Aku seneng banget yen Silvia gabung kanggo mbantu terus kepemimpinan lan komitmen kanggo ESG," ujare Fain. "Silvia wis menehi saran marang sawetara perusahaan babagan strategi lan program ESG sing didorong kanthi tujuan lan praktis, lan dheweke ngerti babagan masalah hukum, geo-politik, sosial lan lingkungan ing konteks bisnis global. Nggawa dheweke menyang Klompok Karibia Kerajaan negesake komitmen kanggo maju lan maju kanggo kesehatan lan sukses planet lan masarakat. ”

Royal Caribbean Group minangka sing pertama ing industri pelayaran sing menehi pimpinan senior sing khusus kanggo upaya kasebut, nuduhake Royal Caribbean Group "semangat lan kepemimpinan pionir ing industri pelayaran lan kepiye kita tetep standar sing luwih dhuwur," miturut Fain.

Garrigo bakal tanggung jawab kanggo ngawasi kerangka kerja ESG ing saindenging perusahaan lan strategi jangka panjang kanggo Royal Caribbean Group kanggo ndhukung tujuan bisnis inti perusahaan uga kanggo ngembangake kemitraan strategis lan hubungan karo para pemangku kepentingan. Kanthi kemitraan karo tim kepemimpinan, dheweke uga bakal melu integrasi masalah lingkungan lan sosial menyang pamrentahan perusahaan lan manajemen risiko perusahaan.

"Aku nuduhake nilai-nilai lan visi panitia Richard lan panitia eksekutif lan diajeni dadi bagean saka budaya perusahaan sing wis nuduhake ketahanan lan tekad supaya bisa luwih kuwat," ujare Garrigo. "Kita bakal ngalami ekspektasi babagan kinerja lan pelaporan ESG, lan aku seneng gabung karo tim sing wis duwe rekor kerja ESG sing kuat banget lan komitmen sing dawa kanggo nggawe prabédan sing positif."

Kanthi pengalaman nyediakake penasihat hukum lan kesinambungan kanggo eksekutif senior perusahaan sing dianakake publik ing saindenging global, Garrigo gabung karo Royal Caribbean Group saka Millicom International, ing kana dheweke tanggung jawab ngembangake lan nglakokake strategi lingkungan, sosial lan pamrentahan global Millicom, lan strategi investasi sosial. Sadurunge, Garrigo minangka penasehat ukum lan kelestarian senior kanggo Morrison Foerster lan Cuba Strategies Inc. Lan luwih saka sepuluh taun, dheweke nyekel macem-macem jabatan eksekutif lan senior ing Chevron Corp., ing ngendi dheweke nuntun perusahaan babagan kabijakan lan praktik tanggung jawab perusahaan. uga keterlibatan pemegang saham babagan masalah ESG.

Garrigo dadi anggota Dewan Penasihat ing Universitas California Berkeley Institut Bisnis lan Masyarakat Sekolah Hukum Boalt; Dewan Penasihat Sekolah Bisnis Universitas Miami; Kelompok Kerja Hak Asasi Manusia American Bar Association; lan Kompak Global Perserikatan Bangsa-Bangsa, Kelompok Kerja Hak Asasi Manusia. Dheweke entuk Doktor Juris saka Universitas Hukum Miami lan Sarjana Ilmu Psikologi saka College Boston.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.