24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Italia Breaking News Warta Industri Rapat News wong tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

UNWTO nganakake KTT Pariwisata Pemuda Global kaping 1 ing Italia

UNWTO nganakake KTT Pariwisata Pemuda Global kaping 1 ing Italia
UNWTO nganakake KTT Pariwisata Pemuda Global kaping 1 ing Italia
ditulis dening Harry Johnson

Keberlanjutan, nuduhake pengalaman lan visi masa depan pariwisata - apa sing dipikirake bocah umur 12-18 taun? "KTT Pariwisata Pemuda Global" bakal nampani klompok bocah-bocah sing dipilih ing saindenging jagad kanggo golek wangsulan.

Print Friendly, PDF & Email
  • KTT Pariwisata Pemuda Global kaping 1 bakal dadi sing pertama ing level global.
  • KTT kasebut diatur dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), kanthi kolaborasi karo Menteri Pariwisata Italia lan Dewan Pariwisata Nasional Italia.
  • UNWTO gabung karo kulawarga PBB kanggo ngakoni sumbangan penting para pemuda kanggo pembangunan masyarakat. 

KTT Pariwisata Pemuda Global kaping 1 (23-25 ​​Agustus 2021, Sorrento, Italia) bakal dadi sing pertama ing level global, saéngga para peserta enom dadi bagean saka pengalaman sing unik, kanthi tujuan kanggo ningkatake keterlibatan pemuda ing sektor pariwisata lan nguatake generasi mudha kanggo nyopir jagad sing luwih sustainable. 

KTT diatur dening Organisasi Pariwisata Dunia (UNWTO), kerja sama karo Menteri Pariwisata Italia lan Dewan Pariwisata Nasional Italia, lan wis dipasrahake karo pamrentah Italia ing kerangka kepresidenan G20 taun iki. 

Ngomong minangka siji 

Kanthi inisiatif iki, UNWTO gabung karo kulawarga PBB liyane kanggo ngakoni sumbangan penting para pemuda kanggo pembangunan masyarakat. 

"Bocah-bocah lan bocah-bocah ora mung dadi pimpinan mbesuk, nanging uga pemangku kepentingan penting saiki, lan kita bisa nguatake lan melu wiwit saiki," ujare Sekretaris Jenderal UNWTO, Zurab Pololikashvili. "Minangka pimpinan sesuk, iku penting manawa para mudha melu nggawe lan visi global kanggo masa depan", ujare.

Model UNWTO 

Liwat model UNWTO Majelis Umum, para peserta bakal nggunakake deklarasi dhewe babagan masa depan pariwisata. Dokumen kasebut bakal ditampilake ing sesi 24 Majelis Umum UNWTO (12-15 Oktober 2021, Marrakesh, Maroko). 

Acara kasebut bakal nyakup macem-macem kegiyatan interaktif lan uga kalebu kepribadian global sing utama kanggo nuduhake pengalaman babagan pariwisata lan wilayah kayata olahraga, musik, gastronomi, lan industri film.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.