Breaking News Internasional budaya Industri Hospitality Hotel & Resor LGBTQ Warta Mewah News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Majalah lelungan LGBTQ + sing beda-beda ing jagad, Vacationer, kanggo ngluncurake musim gugur iki karo Editor anyar, Kwin Mosby

Majalah wisata LGBTQ + Vacationer

Nalika panjaluk lelungan LGBTQ + mundhak, Gray Jones Media siyap kanggo ngluncurake macem-macem merek majalah LGBTQ macem-macem, Vacationer, diiringi seri web lelungan sing anyar.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kwin Mosby wis nyewo dening Gray Jones Media kanggo njupuk peran editor ing majalah LGBTQ +.
  2. Majalah plancongan saiki nggayuh luwih saka 1.2 yuta wong saben wulan.
  3. The High Line Hotel NYC, TWA Hotel, Alexander's Guesthouse Key West, lan Postmarc LLC kabeh wis mlebu dadi mitra Day One for Vacationer sing bergengsi.

Nawakake tampilan LGBTQ + sing luwih beragam lan inklusif tinimbang sawetara pesaing, Majalah Vacationer (www.vacationer.travel) bakal nyedhiyakake inspirasi lan lelungan sejati kanggo kabeh komunitas LGBTQ nalika nganggep opsi lelungan ing taun 2022 lan liya-liyane.

Warta liyane sing nyenengake, Kwin Mosby wis dipekerjakake dening Gray Jones Media kanggo njupuk Editor ing peran Kepala, lan latar jurnalisme perjalanan sing beda-beda bakal nggawa arah editorial sing kuat ing majalah kasebut.

Kwin minangka wartawan gaya urip lan editor sing adhedhasar ing Washington, DC. Kanthi pengalaman editorial luwih saka 20 taun, dheweke kerja dadi produsen berita TV rekan ing biro BBC News Washington DC, produser digital kanggo Travel Channel, lan editor ngatur Grup Pimpinan Travel.

Tujuane yaiku fokus kanggo nyritakake babagan pamirsa ceruk sing ora ditampilake, biasane ora entuk tugas ing media mainstream, utamane wong sing duwe warna lan komunitas LGBTQ +. Dheweke terus dadi anggota aktif Asosiasi Nasional LGBTQ + Task Force Wartawan Ireng uga anggota Society of American Travel Writers lan Online News Association.

"Aku seneng bisa kerja bareng karo perusahaan lan publikasi sing cukup anyar sing misine kudu luwih jero babagan keragaman wisatawan LGBTQ - ora mesthi diliputi majalah lelungan liyane. We lelungan uga! Mesthi wae, kita bakal nuturi tujuan, hotel, resort, lan pengalaman sing bisa dadi awake dhewe sing asli, nanging nggawe papan plancongan kalebu coklat, ireng, transgender, lesbi, bruwang, lan turis ceruk liyane, sing bisa dideleng awake dhewe, bakal dadi langkah gedhe! nerangake Kwin Mosby, Editor anyar Kepala Majalah Vacationer.

Mbangun sukses anyar lan judhul majalah Gray Jones Media liyane sing nyengsemake, kalebu Majalah Gayming sing populer lan Queer Forty sing tuwuh kanthi cepet, wis wayahe Vacationer digawa bali menyang stabil majalah sing saiki nggayuh 1.2 juta wong kanthi global wulan

"Komunitas LGBTQ + wis menehi wektune kanthi tanggung jawab sajrone 12 wulan kepungkur," ujare Pendhiri Gray Jones Media, Richard Jones, "nanging saiki nalika jagad siyap kanggo miwiti njelajah maneh, kayane saiki wis pas maneh merek lelungan kita sing pancen fokus ing macem-macem macem-macem lelungan sing aneh. Kita uga seneng bisa nampani Kwin ing papan kasebut minangka Editor in Chief lan kita ngerti manawa pamrentahane kanggo jagad lelungan LGBTQ + bakal dadi lampu pandhuan kanggo kita, manawa Vacationer urip kanthi tujuan dadi plancongan LGBTQ + sing paling macem-macem majalah kasedhiya. ”

Sajrone musim panas, Kwin lan tim bakal miwiti ngrancang format lan arah editorial saka Vacationer, kalebu nggarap pembangunan lan nggawe hubungan karo merek lan sponsor sing bakal entuk manfaat saka visibilitas sing bakal diwenehake majalah sing beda-beda kasebut.

Gray Jones Media wis seneng nampani merek ing papan kayata The High Line Hotel NYC, TWA Hotel, Alexander's Guesthouse Key West, lan Postmarc LLC. Kabeh sing bakal dadi mitra Day One sing prestisius sing entuk manfaat saka ekspos langsung lan sukses majalah kasebut lan seri web sing ana gandhengane Check Your Luggage.

Kesempatan kemitraan luwih akeh isih kasedhiya kanggo merek kanggo nggawe awake dhewe dadi Mitra Day One siyap entuk manfaat saka pajanan dina ngluncurake liwat kampanye PR, partai peluncuran, lan posisi sabanjure ing Majalah Vacationer.

Kanggo info luwih lengkap babagan kemitraan Vacationer, kirim email menyang Richard Jones ing [email dilindhungi]

Kepala menyang www.vacationer.travel saiki kanggo ndhaptar tandha lan priksa manawa bakal ndhaptar Majalah Vacationer ing Facebook (@vacationermagazine), Twitter (@vacationermag) lan Instagram (@vacationermag) saiki!

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.