Dewan Pariwisata Afrika Airlines Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Breaking Eswatini Warta Breaking Prancis Kabar Olahraga Investments News wong Keslametan Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News

WHO & IATA: Gelombang COVID kaping 3 nyebar kanthi luwih cepet, sacedhake Afrika luwih angel

IATA Travel Pass
Uji coba implementasi IATA Travel Pass
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Penerbangan lan Pariwisata minangka penghasil mata uang utama lan jalur urip kanggo Benua Afrika. IATA lan Organisasi Kesehatan Dunia ngandhani media dina iki babagan ramalan sing nguwatirake. IATA pengin pass IATA diterapake ing saindenging jagad kanggo nyegah kerugian sing luwih dhuwur.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Sepira kemungkinan kesempatan penerbangan lan pariwisata Afrika kanggo ngasilake industri penerbangan lan lelungan maneh?
  2. Gelombang infeksi COVID-19 sing kaping telu diarepake bisa nyerang Afrika luwih abot lan bisa uga nyebabake karusakan liyane, miturut peringatan saka Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).
  3. Dewan Pariwisata Afrika lan Jaringan Pariwisata Dunia ngapresiasi IATA lan njaluk koordinasi, komunikasi, lan implementasi sing diteliti kanthi apik kanggo njamin masa depan industri pariwisata lan pariwisata penting ing bawana kasebut.

Sepira maneh paukuman sing bisa ditindakake industri Penerbangan Afrika?
Subyek iki lan prediksi surem dening Organisasi Kesehatan Dunia minangka subyek ringkes pers IATA WHO ing Paris saiki.


COVID-19 nyebabake kapitunan 7 milyar dolar AS lan 7 juta lowongan kerja ilang ing Benua Afrika ditahan. 8 maskapai penerbangan ing Afrika kudu ngajokake bangkrut. Penerbangan global njupuk 413 milyar kapitunan. Miturut IATA, perkara normal ing bisnis durung diarepake nganti taun 2024.

Bukak kaca sabanjure kanggo maca kabeh rincian >>

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.