24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments Warta Mewah News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Qatar Airways ngluncurake Dreamliner Boeing 787-9 anyar kanthi Business Class Suite anyar

Qatar Airways ngluncurake Dreamliner Boeing 787-9 anyar kanthi Business Class Suite anyar
Qatar Airways ngluncurake Dreamliner Boeing 787-9 anyar kanthi Business Class Suite anyar
ditulis dening Harry Johnson

Pesawat ultramodern kasebut dijadwalake kanggo layanan saka Doha menyang Athena, Barcelona, ​​Dammam, Karachi, Kuala Lumpur, Madrid lan Milan lan kapasitas total penumpang 311 kursi - 30 Suite Kelas Bisnis lan 281 kursi ing Kelas Ekonomi.

Print Friendly, PDF & Email
  • Qatar Airways terus investasi kanthi strategis ing mesin mesin kembar.
  • Suite Kelas Bisnis Anyar dilengkapi lawang privasi geser, ngisi daya piranti nirkabel, lan amben papan datar 79 inci.
  • Diatur kanthi pola herringbone, ing konfigurasi 1-2-1, saben suite duwe akses langsung menyang lorong kanggo ngusapake privasi lan kenyamanan. 

Qatar Airways bakal diluncurake sing anyar Boeing 787-9 pesawat penumpang Dreamliner, nampilake Suite Kelas Bisnis sing anyar sing ditunggu-tunggu, ing sawetara rute utama menyang Eropa lan Asia, diwiwiti karo layanan Doha nganti Milan ing dina Jumuah 25 Juni 2021.

Pesawat ultramodern kasebut dijadwalake kanggo layanan saka Doha menyang Athena, Barcelona, ​​Dammam, Karachi, Kuala Lumpur, Madrid lan Milan lan kapasitas total penumpang 311 kursi - 30 Suite Kelas Bisnis lan 281 kursi ing Kelas Ekonomi.

Digawe karo unik Qatar Airways desain DNA lan narik kawigaten para wisatawan sing paling cerdas, Suite Kelas Bisnis Adcent Ascent anyar nggambarake desain kontemporer sing sejatine pribadi, wiyar lan fungsional, ngidini sampeyan santai ing papan perlindungan pribadi sampeyan.

Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia Mr. Akbar Al-Baker, ujar: "Sesuai karo komitmen kanggo nawakake pengalaman lelungan sing padha karo para penumpang, kita seneng ngenalake Suite Kelas Bisnis sing paling diantisipasi ing Qatar Airways sing paling anyar pesawat amba, ing Boeing 787-9 sing bakal debut karo sawetara rute utama ing jaringan kasebut.

"Suite Kelas Bisnis anyar nyedhiyakake standar industri liyane kanthi pengalaman pribadi sing unik kanggo penumpang premium sing lelungan karo kita, sing dadi saya penting sajrone pandemi iki, nalika nampilake standar kaunggulan bintang 5 Qatar Airways lan keramahan Qatar sing cocog karo kabeh penerbangan kita.

"Penumpang kita paling pantes lan aku yakin dheweke bakal ngapresiasi varian Dreamliner sing luwih gedhe amarga nyenengake ing langit sing ora ana tandhingane. Penumpang bisa yakin manawa pengaruhe sing tanggung jawab ing lingkungan sejajar karo gegayuhan kita kanggo nggayuh kelestarian tingkat paling dhuwur. ”

Diatur kanthi pola herringbone, ing konfigurasi 1-2-1, saben suite duwe akses langsung menyang lorong kanggo ngusapake privasi lan kenyamanan. Penumpang sing lungguh ing suite tengah sing dipasang bisa nggeser panel privasi kanthi nutul tombol kanggo nggawe ruang pribadi sing ditutup dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.