24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

JetBlue nerusake penerbangan nonstop saka San Jose menyang New York City

JetBlue nerusake penerbangan nonstop saka San Jose menyang New York City
JetBlue nerusake penerbangan nonstop saka San Jose menyang New York City
ditulis dening Harry Johnson

Penerbangan kasebut minangka layanan layanan jangka panjang JetBlue kaping pindho ing SJC wiwit mandheg layanan sementara ing Bandara ing April 2020 amarga COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José tumuju Bandara Internasional John F. Kennedy ing New York ing JetBlue saiki.
  • New York City minangka tambahan tepat wektu lan sambutan kanggo layanan JetBlue San José sing bali.
  • Layanan bali persis rong minggu sawise JetBlue nerusake penerbangan antarane Mineta San José lan Bandara Internasional Boston Logan.

Pejabat ing Bandara Internasional Norman Y. Mineta San José (SJC) dina iki ngumumake bali saka JetBluelayanan nonstop kanggo New York Bandara Internasional John F. Kennedy (JFK). Penerbangan mripat abang beroperasi kaping papat saben minggu, Kamis, Jumuah, Minggu, lan Senen.

Pelepasan wengi iki dijadwalake mangkat saka San José jam 10:50 PM numpak pesawat Airbus A321 lan bakal diwiwiti sesuk ing New York jam 7:22 AM (EST) sawise udakara 6 jam wektu penerbangan.

Penerbangan kasebut minangka layanan layanan jangka panjang JetBlue kaping pindho ing SJC wiwit mandheg layanan sementara ing Bandara ing April 2020 amarga COVID-19.

"New York City minangka tambahan tepat waktu lan sambutan kanggo layanan JetBlue San José sing bali," ujare John Aitken, Direktur Bandara Internasional Mineta San José. "Cuaca sing luwih anget lan watesan COVID sing santai nggawa luwih akeh wong liwat terminal, lan seneng banget saiki nawakake link sing populer lan non-stop iki antara Lembah Silicon lan Area Metro New York. Iki minangka indikasi sing apik yen kita maju menyang arah sing positif, lan kita memuji tim JetBlue amarga wis nanggapi permintaan kanthi nggawe investasi iki ing kene. "

Layanan bali persis rong minggu sawise JetBlue nerusake penerbangan antarane Mineta San José lan Bandar Udara Internasional Boston Logan (BOS) tanggal 10 Juni, menehi tandha kembaline lelungan udhara sing dawa kanggo Silicon Valley.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.