24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
aviation Cruising Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Kamaainas Warta Industri Rapat News Mbangun maneh Resorts Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Lelungan menyang Hawaii nalika divaksinasi: Aturan anyar

Wisata Hawaii

8 Juli sing efektif, ana wong sing lelungan ing AS ing njero negara menyang Hawaii bisa ngliwati aturan uji coba pra-lelungan lan karantina yen wis divaksinasi.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Ing tanggal iki, kabeh kabupaten Hawaii dikarepake bisa luwih murah ing plancongan lan klumpukan njero ruangan ruangan.
  2. Kapuloan kasebut ngarep-arep bisa ndeleng rata-rata tingkat vaksinasi rata-rata ing saindhenging negara nganti 60 persen.
  3. Kabeh watesan nglumpukake saiki diarepake bakal diangkat sajrone pirang-pirang wulan, sawise Hawaii ndeleng tingkat vaksinasi komplotan 70 persen ing saindenging negara.

Gubernur Hawaii David Ige ujar manawa tingkat vaksinasi komplotan wis dicapai, "Program Plancongan Aman bakal rampung, lan kita bakal ngajak kabeh wong supaya bisa lelungan menyang pulau-pulau. … Mangga divaksinasi. ”

Kasus COVID-19 anyar umume nyebar ing antarane pasien sing durung divaksinasi, lan klompok paling gedhe yaiku wong sing luwih enom. Mungkin iki penyakit sing enom lan rumangsa ora bisa dikalahake, utawa bisa uga sing enom amarga alasan sosial, politik, lan filosofis dhewe ora percaya karo proses vaksinasi.

Apa Hawaii njupuk keputusan sing wicaksana?

Mbukak pariwisata Hawaii kanggo para plancong sing divaksinasi minangka warta sing apik kanggo para plancong, nanging apa keputusan sing apik kanggo kesehatan masarakat?

Bubar, sing Varian Delta saka COVID-19 wis dideteksi ing Hawaii uga daratan AS. Ing Israel, dheweke malah nutup negara kasebut kanggo para plancong sing divaksinasi amarga kuwatir amarga kasus spiking amarga Versi Delta saka coronavirus.

Varian Delta, sing pisanan dideteksi ing India, saiki nggawe udakara 10% kabeh kasus ing AS Varian Delta bisa dadi galur dominan SARS-CoV-2 ing negara kasebut miturut Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit ( CDC).

Divisi Laboratorium Negara Bagian Kesehatan (SLD) Hawaii negesake varian SARS-CoV-2 B.1.617.2, uga dikenal minangka varian keprigelan Delta, nyebar ing negara kasebut. Kabeh wong COVID-19 ing negara kasebut disebabake amarga varian Delta wis gejala, ora ana sing dirawat ing rumah sakit.

Akademi Epidemiologis Negara Bagian kanggo Hawaii, Dr. Sarah Kemble, ujar: "Amarga ngerti babagan varian Delta lan kasus-kasus sing wis diidentifikasi ing Hawai'i, kita ngarepake bisa nemokake kasus tambahan ing minggu-minggu ngarep. Pertahanan paling apik tumrap varian kasebut yaiku divaksinasi sanalika bisa. ”

Langkah lelungan Hawaii sing lagi diantisipasi tanggal 8 Juli

  • Pelancong AS sing divaksinasi kanthi mabur ing njero negeri - kalebu warga pulau sing mulih - bakal diidini liwat watesan karantina lan pra-lelungan Hawaii, anggere ngunggah cathetan vaksinasi menyang situs web Travel Safe ing negara kasebut lan teka kanthi salinan hard cathetan vaksinasi. .
  • Jumlah wong sing diidini rawuh ing pakumpulan sosial bakal saya mundhak saka level saiki 10 wong ing njero omah dadi 25.
  • Ukuran kumpul ruangan bakal ditambah saka 25 wong ing njobo dadi 75.
  • Restoran bakal diidini nambah kapasitas lenggahan dadi 75 persen saka kapasitas maksimum sing diidini, anggere papan ora luwih saka 25 pelanggan ing njero omah lan 75 ing njobo.
  • Topeng bakal tetep dibutuhake ing njero ruangan nganti Hawaii nganti 70% nganti vaksinasi lan kabeh watesan bisa diilangi.

INFORMASI TRAVEL Saiki

individu sing divaksinasi kanthi lengkap ing Negara Bagian Hawai'i bisa mlebu negara kasebut tanpa tes pra-lelungan / karantina wiwit dina kaping 15 sawise rampung vaksinasi. Dokumen cathetan vaksinasi kasebut kudu diunggah menyang Plancongan Aman lan dicithak sadurunge mangkat lan wong sing lelungan kudu duwe salinan hard nalika teka ing Hawaiʻi.

Waca liyane babagan cara vaksinasi COVID-19 bisa mbantu sampeyan lelungan ing kabupaten ing Hawai'i: HawaiiCOVID19.com/travel/faqs.

Program tes pra-lelungan tetep kasedhiya kanggo kabeh wong sing lelungan sing ora divaksinasi ing Hawai'i.

Kabeh wisatawan, kalebu sing saka Jepang, Kanada, Korea lan Taiwan, lan para turis domestik sing ora divaksinasi ing Hawaii, sing numpak pesawat ing langkah pungkasan perjalanan menyang Kepulauan Hawaii tanpa ngamanake tes negatif sajrone 72 jam sadurunge budhal. kena karantina wajib.

Negara Hawai'i HANYA bakal nampa Tes Amplifikasi Asam Nukleat (NAAT) saka asil tes laboratorium Amandemen Peningkatan Laboratorium Klinis (CLIA) sing disertifikasi saka Mitra TESTING lan TRAVEL sing dipercaya. Pelancong ora bakal bisa entuk Tes Amplifikasi Asam Nukleat (NAAT) nalika teka ing bandara Hawaiʻi.

Asil tes negatif kudu diunggah menyang Safe Travels utawa dicithak sadurunge mangkat lan salinan hard hand nalika teka ing Hawai'i.

Wisatawan menyang Maui kudu ndownload AlohaApp Tandha Aman saliyane sarat liyane. Dolan maring mauicounty.gov/2417/Travel-to-Maui-County gamblang.

Kanggo lelungan saka Kanada, bukak Air Canada or WestJet.

Kanggo wisatawan saka Jepang, bukak Hawai'i Pariwisata Jepang (Jepang).

Kanggo wisatawan saka Korea, bukak Korea Pariwisata Hawai'i (Korea)

The Pesenan CDC sing diwiwiti tanggal 26 Januari 2021 ora mengaruhi program Safe Travels. Kanggo para turis internasional sing teka ing Negara Bagian Hawai'i, mung tes saka Mitra Penguji Dipercaya sing bakal ditampa kanggo tujuan ngliwati karantina 10 dina ing Negara Bagian.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.