24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Industri Rapat rapat News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Intine IMEX America Smart Monday dadi dhokter, penari lan guru digital

amerika imex
Amerika IMEX

Program pembelajaran gratis lengkap diwiwiti ing acara IMEX Amerika, diwiwiti saben dina kanthi intine MPI - serangkaian penggerak lan shaker saka njaba industri acara bisnis sing masing-masing bakal nggawa tampilan donya sing unik ing acara kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kaping pisanan kanggo ngobrol ing intine IMI Amerika MPI bakal dadi dokter sing wis dilatih ing Harvard sing menang penghargaan.
  2. Sabanjure ing antrian, minangka wong sing duwe prabédan minangka "panulis sing paling disenengi ing donya."
  3. Pungkasane, pangadeg gerakan tari global. Iki minangka pamicara utama ing IMEX America ing Las Vegas ing wulan November iki.

Keynotes IMI AMERICA IMEX

• Dr. Shimi Kang minangka dhokter, ahli media lan dosen sing wis terlatih ing Harvard babagan motivasi manungsa. Kanthi 20 taun pengalaman klinis lan riset ekstensif ing ilmu sing ana ing ngoptimalake kecerdasan manungsa, Shimi bakal nyedhiyakake alat praktis kanggo budidaya katrampilan utama ketahanan, sesambungan, kreativitas, lan liya-liyane.

Shimi Kang

• Panulis laris, Erik Qualman bakal nemokake "socialnomics" - implikasi media sosial ing saben dinten, lan kepiye bisnis bisa nggunakake kekuwatane. Saran digital canggih wis digunakake dening organisasi kalebu Garda Nasional lan NASA lan nyebabake dheweke dipilih dadi salah sawijining 'pangarang sing paling disenengi ing donya'.

Erik Qualman

• Minangka pendiri lan CEO gerakan tari global, Radha Agrawal ngerti apa sing dibutuhake kanggo nggawe komunitas. Daybreaker, sawijining gerakan joget esuk lan kesejahteraan esuk, nganakake acara ing 25 kutha ing saindenging jagad kanthi komunitas meh setengah yuta wong lan Radha bakal nuduhake kepiye cara nggabungake suku sing seneng nari iki.

Radha Agrawal

Sinau diwiwiti ing dina Senin Cerdas

Senen Cerdas, didhukung dening MPI, minangka landasan kanggo program pendhidhikan IMEX ing IMEX Amerika. Manggon ing tanggal 8 November, Senin Cerdas minangka dina sing lengkap sadurunge acara diwiwiti 9 - 11 November. Program kasebut wis dirancang maneh kanggo nggambarake kebutuhan sing beda-beda para profesional acara kanthi perusahaan fokus ing bangunan bali luwih apik

Antarane pamicara yaiku: Janet Sperstad, Direktur Fakultas, Solusi Bisnis Manajemen Acara ing Madison College; Guy Bigwood, Direktur Gerakan Kelestarian Destinasi Global lan panulis IMEX Laporan Revolusi Regeneratif; lan David Allison, pangadeg Valuegraphics, pendekatan marketing-driven lan akal kanggo marketing.

Uga bakal ana sesi saka IAEE, EIC lan MPI, plus She Means Business sing nglumpukake pimpinan wanita kanggo luwih maju obrolan babagan keragaman lan kesetaraan ing sektor acara bisnis.

Annette Gregg, SVP of Experience ing MPI, komentar: "Kita seneng maneh dadi mitra pendhidhikan strategis kanggo IMEX Amerika, program dina Senin Cerdas lan intine saben dina. Kita nggabungake pilihan pamicara sing seimbang lan efektif kanggo ngatasi pangembangan pribadi lan profesional. Kita ngarepake IMEX Amerika sing sukses liyane kanggo komunitas acara. "

"Program pembelajaran kita mesthi dadi landesan IMEX Amerika," ujare Carina Bauer, CEO Grup IMEX. "Ora luwih saka taun iki nalika para profesional acara bisnis kepengin sumber daya lan koneksi kanggo navigasi lanskap bisnis sing beda banget. Kita bangga bisa kerja sama karo MPI kanggo nampilake serangkaian intine, kabeh ahli ing bidange, nuduhake pandangan seger babagan tingkah laku manungsa saka macem-macem sudut. Nganggo prilaku sing dikarepake, kaya sing dingerteni, dadi inti kabeh rencana lan pelaksanaan acara. "

Detil luwih lengkap babagan lengkap Senen sing cerdas program bakal dibukak mengko.

Registration saiki mbukak kanggo IMEX Amerika sing diluncurake tanggal 9 - 11 November ing Teluk Mandalay ing Las Vegas kanthi Smart Monday, didhukung dening MPI, tanggal 08 November. Kanggo ndhaptar - gratis - klik kene.

Tujuan utama IMEX yaiku nggabungake lan ningkatake industri rapat - nindakake kabeh cara kanggo ndhidhik, inovasi, lan mbantu para peserta nggawe sesambungan sing kuat karo wong sing bener. Jagad sing bisnis apik ngluwihi wates lan segara, ing ngendi para perencana rapat bisa gampang nyambung karo para pemasok ing jagad iki lan nggawe hubungan kerja sing kuat - yaiku wawasan IMEX.

Kualitas dadi dhasar apa sing ditindakake IMEX, wiwit nggawe pameran supaya cocog karo para peserta, nganti cara mriksa kanthi tliti saben detail kasebut. IMEX percaya marang kekuwatan kanggo nggabungake wong kanggo nuduhake ide, nemokake alat anyar, sinau katrampilan anyar, lan menehi inspirasi kanggo inovasi.

www.imexamerica.com

eTurboNews minangka mitra media kanggo IMEX Amerika.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.