24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Lufthansa nerusake penerbangan premium Amerika Utara lan Asia premium saka Bandara Munich

Lufthansa nerusake penerbangan premium Amerika Utara lan Asia premium saka Bandara Munich
Lufthansa nerusake penerbangan premium Amerika Utara lan Asia premium saka Bandara Munich
ditulis dening Harry Johnson

Amarga industri perjalanan global bali menyang level kegiatan sadurunge, Lufthansa nguatake layanan premium saka Bandara Munich lan bakal nawakake Kelas Pertama babagan rute sing dipilih.

Print Friendly, PDF & Email
  • Lufthansa aktif maneh limang Airbus A340-600 sing nawakake Kelas Pertama.
  • Lufthansa Airbus A350-900 kanggo nawakake Kelas Pertama nalika musim panas 2023.
  • Wiwit musim panas 2022, A340-600 bakal mabur saka Munich utamane menyang tujuan Amerika Utara lan Asia.

Bandara Munich minangka siji-sijine hub bintang 5 ing Eropa sing wis pirang-pirang taun suwene lan misuwur ing antarane para penumpang Lufthansa, sacara global, ora mung minangka gerbang menyang Bavaria, nanging minangka bandara premium utama sing nawakake lelungan sing inspirasi.

Saiki industri lelungan global bali menyang level kegiatan sadurunge. Lufthansa nguatake layanan premium saka Bandara Munich lan bakal nawakake Kelas Pertama maneh ing rute sing dipilih. Iki tegese, Lufthansa sementara kanggo ngaktifake maneh limang pesawat Airbus jarak jauh A340-600 kanthi papat kelas penerbangan, kalebu Kelas Pertama sing menang penghargaan kanthi wolung kursi.

Wiwit musim panas 2022, A340-600 bakal mabur saka Munich utamane menyang tujuan Amerika Utara lan Asia. Keputusan kanggo ngaktifake pesawat iki amarga akeh permintaan premium, kanggo bisnis uga plancongan plancongan.

Ing pungkasan musim panas 2023, Airbus A350-900 pisanan, sing nawakake Kelas Pertama, bakal gabung karo armada lan budhal saka Munich, kanthi menehi hadiah premium ing hub bintang 5 Lufthansa.

Sadurunge pandemi diwiwiti, armada Lufthansa Airbus A340-600 kalebu 17 pesawat, 12 ing antarane lagi didol. Limang pesawat saiki ora didol lan bakal diaktifake maneh sementara lan didol mengko.

Lufthansa tetep nandur modhal ing modernisasi armada. Ing wulan Mei kepungkur, Grup tuku 10 pesawat jarak jauh sing canggih: limang Boeing 787-900s lan lima A350-900s. Sing pertama bakal operasi ing musim salju iki. Ing taun iki wae, Lufthansa lagi ngeterake saben wulan pesawat Airbus anyar sing hemat bahan bakar saka kulawarga A320neo. Pangiriman pesawat 107 pesawat tambahan Airbus A320neo direncanakake nganti 2027.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.