24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Breaking Hawaii Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Mewah News Resorts tanggung jawab Romantis Pernikahan Bulan Madu Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Waikiki mahkota 2021 Tujuan sing Paling Disenengi Kulawarga

Waikiki mahkota 2021 Tujuan sing Paling Disenengi Kulawarga
Waikiki mahkota 2021 Tujuan sing Paling Disenengi Kulawarga
ditulis dening Harry Johnson

Waikiki ngetung paling dhuwur saka kabeh tujuan, kanggo persentase kegiatan sing ramah bocah kanthi 83,% lan persentase restoran sing ramah bocah yaiku 84.2%.

Print Friendly, PDF & Email
  • Panaliten kasebut nyinaoni macem-macem faktor, kalebu rega akomodasi rata-rata saben wengi, jumlah atraksi sing disenengi bocah, suhu taunan, udan rata-rata lan tingkat kriminal.
  • Titik nomer loro yaiku Wailea - tujuan liyane ing Hawaii kanthi skor sakabehe 8.27 saka 10.
  • Sanibel Florida njupuk posisi nomer telu kanthi skor sakabehe 7.4 saka 10.

Waikiki, Hawaii dijenengi tujuan sing paling apik kanggo kulawarga ing AS taun 2021 ing Indeks Plancongan Ramah Keluarga sing paling apik ing AS kanggo plancongan keluarga sing sabanjure.

Panaliten kasebut nyinaoni macem-macem faktor, kalebu rega rata-rata akomodasi saben wengi, jumlah atraksi sing disenengi bocah, suhu taunan, udan rata-rata lan tingkat kriminal.

10 tujuan kulawarga sing ramah kulawarga ing AS 

UrutanTujuanNegara / WilayahSkor sakabèhé kanggo Keluarga sing Apik
1WaikikiHawaii8.38
2WaileaHawaii8.27
3SanibelFlorida7.40
4SedonaArizona7.02
4Lake Tahoe California7.02
6Pulo Hilton KepulauanSouth Carolina6.98
7DurangoColorado6.97
8WilliamsburgVirginia6.92
9Taman EstesColorado6.85
10NantucketMassachusetts6.83

Waikiki ing Hawaii njupuk makutha kanggo lokasi kulawarga sing paling apik ing AS Kanthi skor 8.38 saka 10. Kanthi paling dhuwur saka kabeh tujuan, kanggo persentase kegiyatan ramah bocah kanthi 83,% lan persentase restoran sing ramah bocah ing 84.2 %

Titik nomer loro yaiku Wailea - tujuan liyane ing Hawaii kanthi skor sakabehe 8.27 saka 10. Kanthi 80.4% restoran kalebu bocah sing ramah lan kanthi suhu rata-rata 64.5.

Sanibel Florida njupuk posisi nomer telu kanthi skor 7.4 saka 10 kanthi suhu paling dhuwur 74.6 lan 69.5% restoran sing ramah bocah.

Riset kasebut uga nyinaoni babagan keramahan kulawarga ing taman nasional ing saindenging AS, sing nuduhake jumlah hektar saben pengunjung, persentase atraksi sing didaftar minangka 'apik kanggo bocah-bocah', persentase atraksi sing didaftar minangka 'alam & taman' , suhu rata-rata lan udan.

10 taman nasional paling apik sing ramah kulawarga

UrutanTaman NasionalNegara / WilayahSkor Sakabèhé kanggo Keluwarga Keluarga
1Kepulauan VirginUS Kepulauan Virgin6.58
2RedwoodCalifornia6.39
3Bendungan BesarTexas6.26
4badlandsSouth Dakota6.21
5lengkunganUtah6.20
6Pegunungan GuadalupeTexas6.14
7EvergladesFlorida6.14
8Gua-gua CarlsbadNew Mexico6.12
9Black Canyon saka GunnisonColorado6.09
9Bryce CanyonUtah6.09
9Lake ClarkAlaska6.09

Kepulauan Virgin minangka taman nasional sing paling apik kanggo plancongan ramah kulawarga ing AS, kanthi skor sakabehe 6.58 saka 10. Kanthi suhu paling dhuwur nomer loro yaiku 79.2 lan 55% atraksi didhaptar minangka apik kanggo bocah.

Redwood ing California nomer loro, kanthi skor 6.30 saka 10, duwe persentase atraksi paling gedhe kanggo bocah-bocah kanthi 80% uga 100% atraksi sing didhaptar minangka alam & taman.

Ing urutan nomer telu yaiku Big Bend Texas kanthi skor 6.26 saka 10, kanthi 67% atraksi didhaptar minangka alam & taman lan suhu taunan 71.4.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.