Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Jerman Breaking News News tanggung jawab Teknologi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan saiki kasedhiya kanggo maskapai ing Bandara Cologne Bonn

Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan saiki kasedhiya kanggo maskapai ing Bandara Cologne Bonn
Bahan bakar Penerbangan Berkelanjutan saiki kasedhiya kanggo maskapai ing Bandara Cologne Bonn
ditulis dening Harry Johnson

Neste nyiyapake pasokan Bahan Bakar Penerbangan Sustainable Neste MY ing Bandara Cologne Bonn.

Print Friendly, PDF & Email
  • Bandara Cologne Bonn minangka salah sawijining bandara Jerman sing pertama ing Neste MY Sustainable Aviation Fuel (SAF) saiki kasedhiya kanggo kabeh maskapai.
  • Penerbangan pertama sing diiseni karo Neste MY SAF yaiku penerbangan kargo ing wulan Juni sing dioperasikake dening ASL Airlines atas jenenge Amazon.
  • Nggunakake Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan minangka langkah penting liyane kanggo target jangka panjang penerbangan CO2-netral.

Neste, panyedhiya bahan bakar penerbangan berkelanjutan (SAF), wis nyiyapake pasokan Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan Neste MY ing Bandara Cologne Bonn. Kanthi nindakake iku, Neste ngewangi supaya bisa nambah permintaan saka angkut udara lan pelanggan perusahaan ing Bandara Cologne Bonn. AFS, panyedhiya utama kanggo layanan bahan bakar penerbangan ing Jerman, ndhukung Neste kanggo nyedhiyakake pasar iki. Penerbangan pertama sing diiseni karo Neste MY SAF yaiku penerbangan kargo ing wulan Juni sing dioperasikake dening ASL Airlines atas jenenge Amazon.

Minangka pelopor kesinambungan, Bandara Cologne Bonn minangka salah sawijining bandara Jerman pertama sing saiki kasedhiya Neste MY Sustainable Aviation Fuel (SAF) kanggo kabeh maskapai. Amarga Cologne minangka pusat kargo utama ing Jerman, kasedhiyan SAF bakal menehi kesempatan para pengirim global kanggo nyuda emisi gas omah kaca sing disebabake dening angkutan udara. Pelanggan pertama sing entuk manfaat saka kesempatan iki yaiku Amazon.

"Kita bangga bisa nawakake maskapai penerbangan bahan bakar penerbangan alternatif sing berkelanjutan. Kita wis nggunakake macem-macem inovasi teknis ing Bandar Udara Cologne Bonn - saka panel surya lan teknologi LED nganti layanan bangunan inovatif lan kendaraan lan peralatan sing uga digunakake ing apron. Nggunakake Bahan Bakar Penerbangan Berkelanjutan minangka langkah penting liyane kanggo target jangka panjang penerbangan CO2-netral, "jelas Johan Vanneste, Presiden & CEO Flughafen Köln / Bonn GmbH.

"Sanajan lingkungan bisnis sing nantang, industri penerbangan, lan sektor kargo utamane, wis nambah komitmen kanggo nandur modal bahan bakar penerbangan berkelanjutan kanggo nawakake bahan bakar karbon murah kanggo para pelanggan," ujare Jonathan Wood, Wakil Presiden Eropa, Renewable Penerbangan ing Neste. "Kita seneng banget nampani Bandara Cologne Bonn menyang jaringan bandara sing saya akeh kanthi kasedhiyan SAF, lan ngarep-arep bisa nggawe kemajuan luwih sithik kanggo nyuda emisi gas omah kaca sing ana gandhengane karo penerbangan."

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.