24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Bahamas nampi penerbangan perdana Frontier Airlines menyang Nassau

Bahama nampani Frontier Airlines menyang Nassau ing Bandara Internasional Lynden Pindling

Bahama nampi penerbangan perdana Frontier Airlines wingi kanthi bungah nalika mlebu ing Bandara Internasional Lynden Pindling. Frontier minangka maskapai penerbangan murah paling murah sing mlebu pasar Karibia kanthi pirang-pirang dina lelungan saben minggu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Frontier bakal mbukak penerbangan langsung saka Bandara Internasional Miami (MIA) menyang Nassau (NAS) kaping papat seminggu, wiwit Juli 2021.
  2. Bahama ana ing dalan pamulihan pariwisata lan restorasi ekonomi sawise prahara sing gedhe banget lan pandemi COVID-19.
  3. Peningkatan pesawat udara sing kuat saka tokoh pasar utama dadi elemen penting ing strategi kementerian babagan pemulihan pariwisata.

Nalika lelungan terus bali terus, Bahama kepengin nampi tamu bali kanthi pilihan penerbangan sing luwih akeh lan musim panas iki. Frontier bakal mbukak penerbangan langsung saka Bandara Internasional Miami (MIA) menyang Nassau (NAS) kaping papat seminggu, wiwit Juli 2021.

Sajrone upacara peresmian lan pertukaran plak, Hon. Dionisio D'Aguilar, Menteri Pariwisata lan Penerbangan MP, nggawa ujar babagan penerbangan perdana Frontier Airlines saka Miami menyang Nassau. Foto duweni saka Kemuel Stubbs.

Menteri Pariwisata lan Penerbangan, Hon. Dionisio D'Aguilar, kalebu pejabat sing nglumpuk ing Bandara Sir Lynden awan iki kanggo ngucapake salam penerbangan kasebut lan dheweke ngucapake sambutan.

Tukaran plak dening Hon. Dionisio D'Aguilar, MP, Menteri Pariwisata lan Penerbangan, lan eksekutif Frontier Airlines sajrone upacara penerbangan perdana Frontier Airlines saka Miami menyang Nassau.

"Aku terhormat lan bungah yen Frontier Airlines wis mutusake dadi mitra Bahama, utamane ing wektu sing kritis iki, nalika nindakake dalan pemulihan pariwisata lan restorasi ekonomi sawise prahara sing ngancurake lan paling anyar, pandemi COVID-19. Aku njupuk kesempatan iki kanggo ngaturake sugeng rawuh kanggo sampeyan lan ngucapake matur nuwun banget kanggo kemitraan sampeyan. "

Digambar kiwa-tengen ing Bandara Miami yaiku Barry Biffle, Presiden lan CEO Frontier Airlines, lan Ibu Linda Mackey, Konsul Jenderal Konsulat Bahama Miami. Frontier Airlines nyedhiyakake Kapuloan Bahama kanthi hadiah model Pesawat Frontier Airlines lan Kepulauan Bahamas nampilake foto sing dirancang dening seniman selebriti Baham, Jamaal Rolle.

Kajaba iku, Frontier Airlines dadi akeh operator udara sing nyedhiyakake layanan Bahama minangka asil saka upaya sing ditindakake dening Menteri Pariwisata & Penerbangan lan mitra industri utama kanggo nggedhekake pesawat menyang tujuan kasebut. Peningkatan pesawat udara sing kuat saka tokoh pasar utama dadi elemen penting ing strategi kementerian babagan pemulihan pariwisata.

"Sawetara penerbangan Frontier Airlines saben minggu nyedhiyakake hawa seger kanggo ekonomi pariwisata amarga link udara iki nyambungake tujuan kita menyang pusat Amerika Serikat Tenggara, kalebu Florida, sawijining pasar sing saben taun narik kawigatene para pengunjung, "Ujare Menteri D'Aguilar.

Tamu duwe kesempatan kanggo nikmati pesisir sing apik lan njelajah penawaran apik ing Nassau lan Paradise Island. 

Babagan BAHAMAS

Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake https://www.bahamas.com/ utawa ing Facebook, YouTube or Instagram.

Warta liyane babagan Bahama

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.