24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Dewan Pariwisata Afrika Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News wong Keslametan Seychelles Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

A Future Bright kanggo Pariwisata Seychelles diwiwiti saiki diwiwiti tanggal 1 September

Departemen Pariwisata Seychelles
Departemen Pariwisata Seychelles: Kepemimpinan diumumake
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Masa Depan kanggo Pariwisata Seychelles saiki ditemtokake kanthi struktur lan janjian anyar. Seychelles ngakoni pentinge industri pariwisata lan pariwisata, lan negara kasebut bersatu.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Pariwisata Seychelles isih ana owah-owahan wiwit tanggal 1 September.
  2. CEO STB Sherin Francis munggah pangkat dadi Sekretaris Utama kanggo Departemen Pariwisata Republik Seychelles sing anyar.
  3. Menteri Luar Negeri lan Pariwisata nggabungake sumber daya kanggo promosi, memimpin, lan ngatur pariwisata ing Seychelles kanthi luwih efektif.

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Hon. Sylvestre Radegonde, ngumumake struktur anyar lan janjian utama kanggo Departemen Pariwisata ing rapat staf sing dianakake meh dina Jumuah, 25 Juni 2021, saka Botanical House.

Iki miturut idin saka Presiden Republik ing dina Jum'at, tanggal 25 Juni 2021 saka Pembatalan Undhang-undhang Dewan Pariwisata Seychelles taun 2005, sing disetujoni dening Majelis Nasional ing dina Selasa, 22 Juni 2021.

Departemen anyar, sing ana ing sangisoré Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, nggabungake fungsi, staf, sumber daya, lan aset tilas Departemen Pariwisata sing fokus ing masalah peraturan lan kebijakan, lan entitas pemasaran independen tujuane, Dewan Pariwisata Seychelles (STB), kanggo ngasilake efisiensi lan sinergi ing operasi supaya asil luwih apik kanthi sumber daya sing luwih sithik.

Menteri kasebut njamin 121 karyawan ing Dewan Pariwisata Seychelles lan Departemen Pariwisata sing gabung karo rapat saka Botani, Praslin, La Digue, lan jaban rangkah manawa ora ana siji-sijia sing bakal keluwih-luwih amarga strukture, lan maneh, staf STB sing pindhah menyang Departemen kasebut bakal tetep tetep kerja. lan nglumpukake cuti lan bakal, sabisa-bisa, njaga paket remune.

Miturut struktur anyar, Departemen bakal dipimpin dening Sekretaris Utama sing mentas ditunjuk, Ibu Sherin Francis. Ibu Francis njabat Kepala Eksekutif STB wiwit taun 2013 lan ngganti mantan PS Ms. Anne Lafortune. 

Ngomentari janjian kasebut, PS Francis mlebu ujar: "Negara kasebut ngalami salah sawijining wektu sing paling tantangan, lan penting supaya kita tetep fokus karo prioritas utama wiwit awal. Pemanfaatan sumber daya sing efisien iku penting banget kanggo proses kasebut supaya bisa nggayuh tujuan. Aku pancen ngarep-arep tantangane, lan aku ndhukung dhukungan saka staf lan, paling ora, macem-macem mitra ing proses kasebut. "

Sekretaris Utama bakal didhukung dening papat unit inti sing dipimpin dening para profesional pariwisata sing wis trampil lan wis ngerti babagan industri kasebut. Iki bakal kalebu Sekretariat, sing tanggung jawab kanggo PR lan Komunikasi, uga peran Kerjasama Internasional Departemen.

Ibu Jenifer Sinon, Wakil Kepala Eksekutif STB wiwit Nopember 2016, lan sadurunge, Direktur Eksekutif Asosiasi Perhotelan lan Pariwisata Seychelles, wis diangkat dadi Direktur Jenderal, Divisi Sumber Daya Manusia lan Administrasi.

Ibu Bernadette Willemin, sing njabat dadi Direktur Regional STB sing mapan ing Paris suwene 11 taun kepungkur, bakal dadi kepala Divisi Pemasaran Tujuan. Kondhang lan dihormati dening para profesional industri pariwisata lan pariwisata lokal lan jaban rangkah, kanthi pemasaran, pendekatan data lan adhedhasar hubungan sing kuat, Ibu Willemin, sing gabung karo STB ing taun 1994, bakal tanggung jawab nyopir promosi lan pemasaran tujuan. upaya ing kabeh pasar utama, njamin manawa Seychelles tetep katon lan panjaluk lelungan menyang negara kasebut tetep dhuwur. 

Divisi Perencanaan lan Pangembangan Tujuan dipimpin dening profesional industri Pak Paul Lebon sing wis kerja pirang-pirang taun ing sektor swasta. Minangka Direktur Jenderal, Pak Lebon, sing nggawa produk sing dibutuhake banget, uga pengetahuan pasar lan sesambungan karo peran kasebut, bakal ngawasi rencana lan kemajuan tujuan, fokus ing macem-macem pangembangan produk, kabijakan, lan standar, setelan uga Perencanaan lan pembangunan Sumber Daya Manusia Industri.

Kalorone Pak Lebon lan Ibu Willemin bakal njupuk peran anyar tanggal 1 September 2021.

Pangowahan pungkasan ing operasi ing Papan Pariwisata Seychelles diumumake ing wulan Januari ing tengah krisis COVID-19.

LR - Ibu Sherin Francis, Ibu Jenifer Sinon, Pak Paul Lebon, Ibu Bernadette Willemin

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika, lan Juergen Steinmetz, Ketua Jaringan Pariwisata Dunia, minangka salah sawijining sing pertama sing menehi ucapan selamat marang Sekretaris Utama Pariwisata Seychelles, Sherin Francis. Steinmetz ujar, "Pariwisata Seychelles bakal dadi masa depan sing cerah kanthi pimpinan Sherin Francis."

Sadurunge dina iki, Presiden Seychelles Wavel Ramkalawan nampani Pak Alain St Ange kanggo kunjungan sopan ing State State esuk iki. St. Ange saiki njabat dadi Presiden Dewan Pariwisata Afrika.

Alain St. Ange ketemu karo Presiden Seychelles HE Wavel Ramkalawan

Mantan Menteri Pariwisata, Penerbangan Sipil, Pelabuhan, lan Kelautan, Pak St. Ange matur nuwun marang Presiden sing nampa dheweke ing State House lan mratelakake, manawa dheweke terhormat menehi ilmu lan pengalaman kanggo entuk manfaat industri Pariwisata ing negarane .

St. Ange kondur saka Indonesia sawise ngirim dadi konsultan Pariwisata ing Jakarta. Sawise bali menyang Seychelles, Pak St Ange uga wis diskusi karo Menteri Luar Negeri lan Pariwisata, Hon. Sylvestre Radegonde.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.