Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Ngeculake Warta Arab Saudi Macan Watesan Seychelles Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Investments News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Flynas ngumumake telat ing penerbangan langsung antarane KSA lan Seychelles

Pilih basa sampeyan
Penerbangan Seychelles Flynas

Diumumake tanggal 1 Juli 2021, wiwitan penerbangan Flynas sing ngubungake pulau-pulau Seychelles menyang Kerajaan Arab Saudi ditundha nganti mengko.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Penundaan kasebut ana gandhengane karo kapasitas pesawat A320 Neo sing anyar sing dituju menyang tujuan kasebut.
  2. Flynas negesake manawa ana proyek sing lagi ditindakake supaya pesawat kasebut entuk izin ETOPS lan operasi kasebut bakal diluncurake.
  3. Seychelles nampani sekitar 300 pengunjung saka Arab Saudi wiwit Januari 2021 lan ana kenaikan signifikan sing diramalake saka wilayah kasebut sawise Flynas dibebasake kanggo pesawat.

Informasi sing dikomunikasikan dening perwakilan Flynas menyang Otoritas Penerbangan Sipil Seychelles nuduhake manawa tundha penerbangan langsung saka Jeddah menyang Mahé gegayutan karo kapasitas pesawat A320 Neo sing anyar sing dituju menyang tujuan kasebut, mengaruhi muatan lan kisarane. Maskapai kasebut uga wis ngonfirmasi manawa ana proyek sing lagi ditindakake kanggo pesawat kasebut njupuk izin ETOPS sawise operasi kasebut bakal diluncurake.

Menteri Luar Negeri lan Pariwisata Seychelles, Pak Sylvestre Radegonde, negesake manawa dhukungan kanggo penerbangan anyar kasebut, sing kudu dioperasikake kaping telu seminggu, sanajan tundha tanggal wiwitan.

"Tundha peluncuran penerbangan Flynas menyang Seychelles mung minangka kemunduran suntingan, lan kita yakin bisa ngatasi. Rencana kanggo pasar ora bakal kena pengaruh lan kita ngarep-arep bisa ndeleng manawa bakal tekan ing pulau-pulau mengko. ”

Ing sisihane, Sekretaris Utama sing mlebu Dinas Pariwisata, Ibu Sherin Francis, komentar manawa ora kuciwa yen Flynas ora bakal mlebu ing Seychelles ing wulan Juli kaya sing direncanakake, tujuane ngarep-arep nampani para penumpang nalika wis bisa.

"Sayang banget yen Flynas ora bakal teka ing Seychelles kaya sing wis disebutake ing wulan Juli, nanging iki ora bakal ngalangi kita kanggo terus kerja supaya Seychelles bisa katon ing wilayah kasebut. Kita ngarepake manawa kahanan kasebut bakal enggal dirampungake lan tujuane bakal bisa nampani pengunjung saka Arab Saudi lan wilayah kasebut, "ujare Ibu Francis.

Tujuan kasebut nyathet udakara 300 pengunjung saka Arab Saudi wiwit Januari 2021 lan prakiraan kenaikan sing signifikan diramal saka wilayah kasebut sawise Flynas wiwit mabur menyang Seychelles. Pesawat Flynas A320 Neo duwe kapasitas kanggo 174 penumpang.

Warta liyane babagan Seychelles

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.