Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Warta Mewah News Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Hotel paling dhuwur ing donya dibukak ing Shanghai, China

Hotel paling dhuwur ing donya dibukak ing Shanghai, China
Hotel paling dhuwur ing donya dibukak ing Shanghai, China
ditulis dening Harry Johnson

Menehi restoran ing lantai 120 lan layanan pelayan pribadi 24 jam, hotel mewah kasebut manggoni jubin paling ndhuwur Menara Shanghai 632-meter (2,073 kaki).

Print Friendly, PDF & Email
  • Hotel mewah paling dhuwur ing donya dibukak ing bangunan paling dhuwur nomer loro ing donya ing China.
  • Tamu bisa nikmati pitu restoran, bar, spa, lan kolam renang ing lantai 84 hotel.
  • Wengi ing "J Suite" regane luwih saka 67,000 yuan ($ 10,377).

Hotel mewah sing "paling dhuwur" ing jagad iki mbukak lawang ing bangunan paling dhuwur nomer loro ing donya sawise Dubai Burj Khalifa, ing Shanghai, China.

Menehi restoran ing lantai 120 lan layanan pelayan pribadi 24 jam, hotel mewah kasebut manggoni jubin paling dhuwur 632-meter (2,073 kaki) Shanghai Tower ing distrik finansial kutha.

Elevator milih tamu kanthi kanthong jero lan pucuke pencakar langit kaya spiral sing medeni kanthi kecepatan 18 meter per detik menyang J Hotel 165 kamar mewah.

Bukaan hotel ditundha dening pandemi COVID-19, nanging saiki wis wiwit nampa tamu sing apik banget sing bisa ngubungi layanan butler khusus saben jam, awan utawa wengi.

Tamu uga bisa nikmati salah siji saka pitung restoran, bar, spa, kolam renang ing lantai 84 hotel, lan kabeh trap-trapan sing biasa kanggo hotel paling apik.

Lumrahe, kemewahan kaya ngono iku ora regane murah. Kanggo ngrayakake bukaan J Hotel, nawakake "tarif pengalaman khusus" 3,088 yuan ($ 450) sewengi, nanging rega kanggo 34 suite dadi paling dhuwur.

Wengi ing "J Suite", lengkap karo lampu gantung kristal lan sauna, dina Setu iki regane luwih saka 67,000 yuan ($ 10,377).

Hotel kasebut minangka bagean saka Hotel Jin Jiang International, klompok utama negara China, lan resmi dibuka dina Setu.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.