24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Varian Delta nyebar ing Hawaii amarga 30,000 wong sing lelungan teka saben dina ing bandara negara

Dr Janet Berreman
Dr Janet Berreman, Petugas Kesehatan Kabupaten Kauai
ditulis dening Juergen T Steinmetz

30,000 pengunjung utawa luwih teka ing Hawaii sawetara dina, dene varian Delta saka virus COVID-19 dadi keprihatinan kanggo Departemen Kesehatan Hawaii.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Wiwit tanggal 8 Juli, pengunjung sing divaksinasi bisa lelungan menyang Hawaii tanpa watesan, sanajan nyebarake varietas Delta saka virus COVID-19 ing virus kasebut. Aloha Negara.
  2. Divisi Laboratorium Negara Bagian Kesehatan (SLD) Hawai'i ndeteksi total 13 kasus varian SARS-CoV-2 B.1.617.2, uga dikenal minangka varian kuatir Delta.
  3. Varian Delta ditemokake ing O'ahu, Maui, Kaua'i, lan Pulo Hawai'i.
Penyebaran Varian Delta ing Hawaii dadi keprihatinan

Nganti saiki, sangang kasus varian Delta wis dideteksi ing O'ahu, loro ing Maui, siji ing Kaua'i, lan siji ing pulau Hawai'i. Nomer iki diarepake bakal tikel saben 10-14 dina.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.