24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Warta Breaking Malta News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Ngiyatake lelungan sing ramah iklim dadi nol

Plancongan sing ramah iklim menyang Zero

Kanthi Eropa minangka pimpinan global Travel & Pariwisata, SUNx Malta ngumumake rong prakarsa kanggo mbantu pemulihan pandemi ing wilayah kasebut lan nanggepi Sekretaris Jenderal PBB Guterres njaluk kabeh pariwisata pasca pandemi dadi Berkelanjutan lan Iklim.

Print Friendly, PDF & Email
  1. SUNx Malta ngupayakake nguatake tumindak iklim Eropa.
  2. Kaping pisanan yaiku Memorandum Pemahaman SDG 17 karo Komisi Perjalanan Eropa (ETC), sing makili Organisasi Pariwisata Nasional (NTO) Eropa, kanggo kerja sama nggawe Plancongan Ramah Iklim dadi rencana strategis anggota ETC.
  3. Iki bakal mbantu dheweke supaya prioritas pembangunan berkelanjutan Eropa dadi tujuan wisata.

Iki uga kalebu kerja sama khusus liwat Registrasi Plancongan Friendx Iklim SUNx kanggo 2050 Ambisi kanggo mbantu NTO Eropa maju strategi Ketahanan Iklim. 

Kapindho yaiku janjian saka "Utusan Iklim Kuat - kanggo Eropa" kanggo nambah fokus marang kabijakan, undang-undang lan institusi sing berkembang kanthi cepet ing wilayah kasebut lan kanggo mbantu Komunitas Pariwisata & Pariwisata lan Perusahaan supaya bisa luwih apik karo Registri CFT. Cinzia De Marzo, sing bubar wis nominasi dadi Duta Iklim UE, minangka pengacara sing berpengalaman, sing kerja ing Komisi Eropa dadi pengacara, sing tanggung jawab kanggo Indikator Keberlanjutan Pariwisata Eropa (ETIS) nyedhiyakake akeh ilmu lan keahlian kanggo jabatane. Ing peran anyar dheweke, dheweke bakal kerja bareng karo institusi UE kanggo ndhukung Transaksi Hijau ing Sektor Perjalanan & Pariwisata.

Dheweke uga bakal melu para pemangku kepentingan Eropa karo Registrasi SUNx Malta CFT UNFCCC sing cocog lan lulusan Juara Iklim Kuat, kanggo mbantu nambah intensif Program Plancongan Ramah Lingkungan.

Presiden Geoffrey Lipman SUNx Presiden Malta ujar: "Kita seneng ngumumake konsentrasi anyar iki ing Eropa, minangka salah sawijining pimpinan pembangunan sosial ekonomi global. Penting banget, kita ndhukung ETC sing duwe kepemimpinan dawa ing penghijauan sektor kasebut. Cinzia nggawa kekuwatan tambahan sing penting kanggo geni. "

Eduardo Santander, Direktur Eksekutif ETC ujar: "Mitigasi perubahan iklim minangka salah sawijining prioritas utama anggota ETC minangka bagean saka pemulihan sektor pariwisata sing ijo lan berkelanjutan sawise COVID-19. We seneng partner SUNx Malta lan percaya manawa Registri Plancongan Ramah Iklim minangka alat sing tepat wektu lan migunani sing bakal ndhukung NTO Eropa kanggo nggayuh tujuan keberlanjutan sing ijo. ”

Babagan SUNx Malta

SUNx Malta dudu organisasi kanggo golek bathi, adhedhasar Uni Eropa, mitra karo pamrentah Malta sing nggawe sistem sing unik, murah, kanggo mbantu perusahaan lan komunitas Plancongan lan Komunitas padha berubah dadi Ekonomi Iklim Anyar. SUNx Malta "Sistem Plancongan Green & Clean, Ramah Iklim" fokus karo Aksi lan Pendidikan - nyengkuyung perusahaan lan komunitas saiki kanggo menehi ambisi sing diwartakake lan nyengkuyung para pemimpin enom mbesuk supaya siyap kanggo menehi karir ing sektor kasebut.

Kanggo informasi pers luwih lanjut, gambar, utawa kanggo ngatur wawancara karo Profesor Lipman, hubungi Olly Wheatcroft, Manajer Program SUNx Malta ing: [email dilindhungi]

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.