24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Editorial Industri Hospitality News Warta Breaking Nigeria wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Olumoko nyalon dadi Presiden Federasi Pariwisata ing Nigeria

Olumoko nyalon dadi Presiden Federasi Pariwisata ing Nigeria

Otunba Ayo Olumoko minangka jeneng gedhe ing industri pariwisata lan pariwisata. Dheweke spesialis komunikasi pemasaran lan bisnis integral sing wis akeh sing minat dadi presiden Presiden Federasi Asosiasi Pariwisata Nigeria (FTAN) ing pemilihan sabanjure sing ditagih tanggal 8 Juli 2021.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Olumoko minangka konsultan pariwisata sing semangat, profesional, lan budaya kanthi minat sing gedhe ing pangembangan pemuda.
  2. Dheweke wis ngandhani maksud awal taun 2020 kanggo nyalon dadi presiden asosiasi.
  3. Ing sawetara pertunangan anyar karo macem-macem asosiasi pariwisata lan individu ing sektor kasebut, dheweke wis bola-bali ngandhani apa motivasine.

Said Olumoko: "Aku kontes kanggo posisi Presiden FTAN, ora mung amarga aku kasedhiya, nanging amarga aku duwe track record pengalaman lan kinerja sing wis kabukten lan dipercaya, bisa uga dadi anggota federasi lan ing kabeh kantor sing Wis pirang-pirang taun aku melu ing federasi. Iki tanpa ragu-ragu nyebabake panjaluk lan panjurung saka asosiasi anggota supaya aku teka dadi presiden kanggo milih maneh Federasi.

"Aku mlaku ing posisi ulang, tuwuh, lan nguatake Federasi, bisnis perdagangan lelungan, lan praktisi kanthi dhuwur lan swara sing pantes, saka pengalaman lan rekor trek."  

Olumoko banjur ujar manawa rekor prestasi ing posisi sadurunge ing Federasi minangka bukti kemampuan, ilmu, lan semangat kanggo industri lan para pemangku kepentingan uga kesinambungan sektor kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Lucky Onoriode George - eTN Nigeria