24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Pamrentah Kabar Olahraga Industri Hospitality News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Pariwisata Pati: Lelungan kanthi tujuan

Pariwisata Pati

Rencana lelungan? Motivasi sampeyan biasane bakal mlebu ing salah sawijining kothak:

Print Friendly, PDF & Email

1. Kunjungan menyang kanca lan kulawarga
2. Preinan
3. Bisnis


Apa sing ora ana ing dhaptar kasebut? Wong sing plancong nglalu.

Apa iku?

Pariwisata kematian (jinis pariwisata medis khusus) minangka sistem wong sing lara tanpa jangka lelungan menyang lokasi liya lan njaluk layanan klinik-klinik kematian kanggo mbantu dheweke mungkasi urip. Kumpulan "pariwisata pati" kalebu "lampus" lan "lampus bunuh diri lan euthanasia." Kanthi bunuh diri dhasar, pasien pungkasane njupuk nyawane dhewe.

Sterbe tourismus minangka istilah Jerman sing tegese lelungan wong saka negara kasebut, euthanasia lan / utawa pitulungan bunuh diri dilarang menyang lokal ing endi salah sawijine utawa kalorone prosedur kasebut, diidini miturut ukum, sing ngidini administrasi pangobatan medis kasebut kanggo wong kasebut.

Asosiasi Kedokteran Amerika netepake dokter sing dibantu lampus (PAS) minangka "dokter sing fasilitase pasien mati kanthi menehi sarana lan / utawa informasi sing dibutuhake supaya pasien bisa tumindak sing bisa urip." Nalika pasien nampa pitulung saka dhokter - kanthi bentuk pangobatan, instruksi, utawa saran - komponen utama yaiku pasien ora bisa nindakake dhewe.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Dr. Elinor Garely - khusus kanggo eTN lan editor utama, anggur. Lelungan