Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis China Breaking News budaya News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Pariwisata abang njeblug ing China ing taun 2021

Pilih basa sampeyan
Pariwisata abang njeblug ing China ing taun 2021
Pariwisata abang njeblug ing China ing taun 2021
ditulis dening Harry Johnson

Pariwisata abang dadi pilihan plancongan sing saya populer kanggo masarakat Tionghoa ing paruh pertama taun iki.

Print Friendly, PDF & Email
  • Ngunjungi situs sejarah kanthi warisan revolusioner modern dadi luwih populer ing China.
  • Sing lair ing taun 1980-an lan 1990-an paling seneng pariwisata abang.
  • Tiket pesenan kanggo situs sing nduweni warisan revolusioner mundhak 208 persen ing taun 2021.

Miturut laporan industri sing mentas diluncurake, pariwisata abang - lelungan menyang situs sejarah kanthi warisan revolusioner Komunis, dadi pilihan perjalanan sing saya populer kanggo wong Tionghoa ing paruh pertama taun 2021.

Laporan kasebut, dirilis dening agensi perjalanan online Tionghoa utama, ujar manawa ana akeh wong sing pesen tiket ing platform kasebut kanggo situs sing nggawa situs kasebut ChinaWarisan revolusioner mundhak 208 persen saben taun sajrone periode kasebut.

Nomer kasebut nuduhake kenaikan 35 persen saka periode sing padha ing 2019, ujare laporan kasebut.

Wong-wong sing lair ing taun 1980-an lan 1990-an paling seneng pariwisata abang, kalebu 38 persen lan 31 persen, saka jumlah wong sing ngunjungi tujuan kasebut.

Lapangan Tian'anmen, Museum Militer Revolusi Rakyat Tionghoa lan Pegunungan Jinggang minangka salah sawijining tujuan wisata pariwisata abang sing paling populer, ujare laporan kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.