24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Plancongan Bisnis Industri Hospitality Hotel & Resor News Resorts Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur USA Breaking News Maneka Warta

Hotel Mohonk Mountain House ing New York: Tuan rumah presiden dibangun dening kembar Quaker

Omah Gunung Mohonk

Ing taun 1869, Albert Smiley, guru sekolah Quaker sing seneng alam, tuku properti kanthi rega sing regane - 300 hektar ing saubengé tlaga lan toko ing latar alam sing spektakuler ing tengah area 26,000 hektar ing Pegunungan Shawangunk, New York . Ora suwe dibangun bakal dadi Mohonk Mountain House.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Alfred lan Albert Smiley, sedulur kembar Quaker sing taat, nggawe resor kasebut ing taun 1869 nalika tuku Tasik Mohonk saka John F. Stokes. 
  2. Nalika Smileys nggedhekake hotel Mohonk Mountain House, dheweke makarya miturut kapercayan Quaker: ora ana alkohol, nari, ngrokok utawa main kertu.
  3. Hotel kasebut nawakake konser, sesi pandonga, ceramah uga renang, hiking lan prahu.

Ing pamilikan lan manajemen anggota kulawarga Smiley suwene 144 taun, Mohonk Mountain House duwe 267 kamar tamu, telung kamar panedhaan sing wiyar, 138 perapian, 238 balkon, spa lan pusat kebugaran lan kolam renang njero ruangan sing apik. Resor kasebut nduwe golf, tenis, nunggang jaran, berperahu, kebon kembang, omah kaca, 125 gazebo pedesaan, museum, titik pengamatan Sky Top Tower, lan gelanggang luncur es ing njobo.

Resor saindhenging taun iki nyedhiyakake para pelancong lan konferensi kanthi rencana Amerika sing lengkap yaiku tarif sarapan, nedha awan, nedha bengi lan teh lan cookie ing wayah awan. Ing mangsa panas, prasmanan makan siang ruangan kasedhiya ing Granary sing ana ing tebing sing apik sing nyawang Danau Mohonk.

Tamu resort bisa numpak jaran, numpak prahu ing tlaga, dolanan tenis, kroket, lan papan shuffleboard, tur menyang lumbung bersejarah lan omah kaca, njupuk kreta, nglangi utawa iwak ing tlaga, nampa perawatan spa, ngunjungi pusat fitness, main golf, ngrungokake konser lan ceramah, mlaku-mlaku ing jalur gunung, mlaku-mlaku liwat kebon resmi lan labirin, numpak pit, utawa munggah gunung. Kegiatan musim salju kalebu snowshoeing, ski lintas negara, lan skating es. Resor iki dibukak sak taun.

Mohonk Mountain House wis dadi tuan rumah akeh pengunjung sing misuwur ing pirang-pirang taun, kayata John D. Rockefeller, naturalis John Burroughs, Andrew Carnegie, lan presiden Amerika Theodore Roosevelt, William Howard Taft, Rutherford B. Hayes, lan Chester A. Arthur. Tamu uga kalebu mantan Wanita Pertama Julia Grant, novelis Thomas Mann lan pimpinan agama kayata Rabi Louis Finkelstein, Pendeta Ralph W. Sockman lan Pendhita Francis Edward Clark.

Saka taun 1883 nganti 1916, konperensi taunan dianakake ing Mohonk Mountain House, disponsori dening Albert Smiley, kanggo ningkatake taraf urip masarakat India asli Amerika. Rapat kasebut nglumpukake wakil pamrentah saka Biro Urusan India lan komite Dewan lan Senat babagan Urusan India, uga pendidik, dermawan, lan pimpinan India kanggo ngrembug babagan perumusan kabijakan. Cathetan 22,000 saka 34 laporan konferensi saiki ana ing perpustakaan Haverford College kanggo peneliti lan mahasiswa sejarah Amerika.

Hotel kasebut uga dadi tuan rumah Konferensi Arbitrase Internasional Lake Mohonk antara taun 1895 lan 1916, sing dadi instruksi kanggo nggawe Pengadilan Arbitrase Tetap ing Den Haag, Walanda. Kertas konferensi kasebut diwenehake dening Kulawarga Smiley menyang Swarthmore College kanggo riset ing mbesuk.

Struktur hotel utama Omah Gunung Mohonk ditunjuk minangka Landmark Bersejarah Nasional ing taun 1986. Penunjukan kasebut unik amarga ora mung kalebu Mountain House nanging uga 83 bangunan Mohonk liyane sing penting sejarah lan sekitar 7,800 hektar lahan maju lan sing durung maju. Anggota saka Hotel Sejarah saka Amerika wiwit taun 1991, Mohonk nampa penghargaan saka Program Lingkungan PBB kanggo ngakoni 130 taun dadi lingkungan lingkungan.

Stanley Turkel ditunjuk dadi Sejarawan taun iki dening Histories Hotels of America, program resmi National Trust for Histories Preservation, sing sadurunge dijenengi ing 2020 lan 2015. Turkel minangka konsultan hotel sing paling akeh diterbitake ing Amerika Serikat. Dheweke ngoperasikake praktik konsultasi hotel sing dadi saksi ahli ing kasus sing gegandhengan karo hotel, nyedhiyakake manajemen aset lan konsultasi waralaba hotel. Dheweke wis disertifikasi minangka Supplier Hotel Hotel Emeritus dening Institut Pendidikan Asosiasi Hotel lan Penginapan Amerika. [email dilindhungi] 917-628-8549

Bukune sing anyar "Great American Hotel Architects Volume 2" bubar diterbitake.

Buku Hotel liyane sing diterbitake:

  • Hotel American Greater: Pionir Industri Hotel (2009)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing New York (2011)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun Wétan Mississippi (2013)
  • Hotel Mavens: Lucius M. Boomer, George C. Boldt, Oscar saka Waldorf (2014)
  • Hotel American Greater Volume 2: Pionir Industri Hotel (2016)
  • Dibangun Suwene: Hotel 100+ Taun ing Kulon Mississippi (2017)
  • Hotel Mavens Volume 2: Henry Morrison Flagler, Henry Bradley Plant, Carl Graham Fisher (2018)
  • Arsitek Hotel American Great Volume I (2019)
  • Hotel Mavens: Volume 3: Bob lan Larry Tisch, Ralph Hitz, Cesar Ritz, Curt Strand

Kabeh buku kasebut bisa dipesen saka PengarangHouse kanthi ngunjungi www.stanleyturkel.com lan ngeklik judhul buku.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Stanley Turkel CMHS hotel-online.com