24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Asosiasi Warta Ngilangi Warta Eropa Italia Breaking News News Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

SKAL Roma duwe Komite Eksekutif anyar

Papan SKAL
Anggota Dewan SKAL Roma

Skal International minangka klub global kanggo Travel Professional Professional. Skal International minangka gerakan ing saindenging jagad sing ngubungake para penggerak lan penggerak. lelungan lan industri pariwisata. Klub SKAL ing Roma, Italia ngumumake panitia eksekutif anyar kanggo taun 2021-2023.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Skal International Club of Rome duwe Komite Eksekutif anyar sing dipilih, kanggo periode 2021-2023, sajrone Majelis Luar Biasa Klub sing dianakake tanggal 23 Juni ing markas bersejarah, Hotel Universo ing Roma.
  2. Majelis kasebut nyuarakake suara lan Dewan anyar njupuk jabatan.
  3. BEKAS PRESIDEN, PAOLO BARTOLOZZI, nerangake sajrone pidato babagan karya Direksi sing dipimpin dheweke sajrone 16 wulan kepungkur.

SKAL Roma iku mantan presiden Paolo Bartolozzi nerangake kerja Dewan Direksi sajrone 16 wulan kepungkur, njabarake tantangan karo COVID-19, lan nggarisake proses transformasi klub lan relevansi lokal lan internasional.

Kapilih kanggo istilah sabanjure taun 2021-2023 yaiku Luigi Sciarra minangka presiden, Vanessa Cerrone, Sekretaris; Paolo Bartolozzi, Bendahara, Tito Livio Mongelli lan Fulvio Gianetti, Wakil Presiden. Antonio Borgia lan Rita Zoppolato kapilih dadi auditor.

Skal Roma

Aku begja, terus Paolo Bartolozzi amarga wis bisa percaya marang Papan sing luar biasa kanggo sukses ing Klub, sanajan ana kahanan darurat COVID.

Presiden anyar Luigi Sciarra matur nuwun marang kabeh Skalleagues sing teka.

SKAL Roma

Iki bakal dadi Presiden minangka tandha kesinambungan babagan kabeh inisiatif sing wis ana, kalebu luwih akeh anggota kanggo kegiatan Klub lan pangembangan kesempatan sing bakal mbukak uga amarga SKAL Eropa.

Sajrone Majelis kasebut, upacara penyerahan COLLAR COUNCILOR INTERNASIONAL SKAL ITALIA dianakake lan dianakake dening Antonio Percario menyang Paolo Bartolizzi.

SKAL InternationaAku milih dewan ing awal Januari taun iki.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario minangka veteran ing industri lelungan.
Pengalamane wis sumebar ing saindenging jagad wiwit taun 1960 nalika umur 21 taun wiwit njelajah Jepang, Hong Kong, lan Thailand.
Mario wis ndeleng Pariwisata Dunia berkembang nganti saiki lan nyekseni
karusakan saka root / testimoni jaman biyen pirang-pirang negara sing seneng modernitas / kemajuan.
Sajrone 20 taun kepungkur, pengalaman lelungan Mario wis konsentrasi ing Asia Tenggara lan pungkasane kalebu Benua India.

Bagéan saka pengalaman kerja Mario kalebu macem-macem kegiyatan ing Penerbangan Sipil
lapangan rampung sawise ngatur wiwitan kanggo Malaysia Singapore Airlines ing Italia dadi Institutor lan terus suwene 16 taun ing peran Sales / Marketing Manager Italia kanggo Singapore Airlines sawise pamisahan kaloro pamrentah kasebut ing Oktober 1972.

Lisensi Wartawan resmi Mario yaiku dening "Ordo Nasional Wartawan Roma, Italia ing taun 1977.