24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Cruising News Mbangun maneh tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Royal Caribbean cepet banget sadurunge uga bocah loro nemu COVID-19 nalika lelayaran

Kraton Karibia
'Kita Bali!' Grup Royal Caribbean Nerusake Cruising AS Dina iki
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Grup Royal Caribbean, bebarengan karo pejabat lokal, ngelingake tonggak penting ing perjalanan perusahaan pelayaran kanggo nerusake operasi karo kapal mewah, Selebriti Edge sing canggih. Dina sing dianti-anti kasebut minangka pelayaran kaping pisanan kanggo lelayaran saka pelabuhan AS sawise nundha layanan industri kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kita seneng banget bisa nampani tamu ing kapal, lelayaran saka Florida Selatan, omah kita, "ujare Richard Fain, Royal Caribbean Group, Ketua lan CEO. 
  2. "Dina iki minangka dina sing nggawa momentum industri lan masarakat lan komunitas pelabuhan sing ora kaetung ing saindenging jagad sing dadi bagean saka jaringan wisata lan perhotelan."
  3. Standar kesehatan lan safety Royal Caribbean Group minangka puncak luwih saka setaun kerja rajin sing ditindakake dening Panel Sail Sehat lan mitra industri, lan kolaborasi karo pejabat pamrentah kanthi tujuan tunggal sing prioritas kanggo kesehatan lan safety para tamu, kru, lan komunitas. iku ngunjungi.

Ing Cruise sing dioperasikake saka Bahama, ana loro penumpang enom sing durung divaksinasi plancongan Royal Caribbean International metu saka Bahama sing positif virus corona, ujare garis pelayaran kasebut.

Penumpang, sing umure luwih enom saka 16 taun lan lelungan ing klompok sing padha, ninggalake Adventure of the Seas sadurunge rampung pelayaran ing Kamis ing Freeport karo kanca-kancane. Dheweke bali menyang Florida ing pesawat pribadi sing diatur karo perusahaan pelayaran, ujare CEO Michael Bayley ing kirim Facebook.

Minangka pangeling paling anyar babagan kesulitan nyegah virus saka kapal pesiar - lan tes protokol paling anyar tegese supaya kovid ora nyebar ing kapal.

Pelayaran saka Amerika Serikat ing kapal gedhe wis dipateni wiwit Maret 2020, nanging pelayaran pisanan dijadwalake diwiwiti  Kraton Karibia Klompok, Selebriti Edge. Dina sing dianti-anti kasebut minangka pelayaran kaping pisanan kanggo lelayaran saka pelabuhan AS sawise nundha layanan industri kasebut.

Royal Caribbean Group ngandhani babagan Edge Selebriti:
Saka sketsa pisanan nganti ngalami desain kasebut ing setelan kasunyatan virtual, saben langkah rampung ing 3-D. Saka Magic Carpet® anyar nganti kolam renang pribadi ing Edge Villas kanthi lantai 2, kita bisa ngrancang kapal sing paling apik ing segara. Desain madhep njaba unik saka desain kapal tradisional. Ing njero, sampeyan bakal ngrasakake luwih gegandhengan karo segara lan papan sing bakal dikunjungi ing macem-macem ruang wiwit Edge Staterooms karo Infinite Verandas®, nganti dek kolam renang kanthi teras sing apik banget sing nawakake luwih akeh tujuan lan shimmer. samodra.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.