Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Warta Breaking Grenada Pitakonan Investments News wong Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Apa Kewarganegaraan dening Investasi dadi ala?

Paspor Grenada
Kewarganegaraan Grenada didol
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Paspor lan Kewarganegaraan didol. Dhaptar negara sing adol paspor sing murah utawa ora murah bisa mbukak jagad iki amarga ana kriminal investasi lan liya-liyane.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Kanggo negara cilik sing gumantung banget karo pariwisata, pulo Grenada ing Karibia narik kawigaten babagan pamrentahane dadi musuhan salah sawijining proyek perhotelan sing paling apik sajrone pirang-pirang taun.
  2. Teluk Kimpton Kawana, resort mewah / omah sing didanai liwat program Citizenship by Investment unik ing pulau kasebut wis mandheg.
  3. Investor utama yaiku Warren Newfield, sing nganti Mei 2021 dadi duta besar Grenadian lan salah siji saka telung konsul jenderal negara kasebut ing AS.

Kewarganegaraan liwat investasi minangka program sing kasedhiya lan dipromosekake ing pirang-pirang negara ing Karibia, uga ing negara kaya Malta, Siprus.
Ganjaran kanggo warga anyar pancen gedhe banget lan bisa uga entuk akses menyang Amerika Serikat.
Apa Grenada ganti pikirane lan nggawe risiko investasi utama?

Amarga luwih akeh negara sing ngencengi wates lan dalan menyang imigrasi, industri anyar ngupayakake ngliwati watesan kasebut - kanthi biaya sing akeh banget. Industri kasebut diarani Kewarganegaraan dening Investasi.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.