Airlines Airport Asosiasi Warta aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Caribbean Warta Pamrentah Warta Breaking Jamaika Kenya Breaking News News Mbangun maneh Warta Pecah Arab Saudi Pariwisata Pirembagan Pariwisata Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Penerbangan Saudia, Emirat, Etihad Airways menyang Jamaika - Revolusi Pariwisata?

HE Edmund Bartlett Jamaica, Ahmed Al Khateeb, Arab Saudi
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Revolusi pariwisata digawe kanthi kemungkinan penerbangan anyar menyang Jamaika. Penerbangan saka Dubai menyang Montego Bay utawa Kingston ing Emirat, saka Abu Dhabi ing Etihad, utawa penerbangan saka Jeddah utawa Riad menyang Jamaika ing Saudia?
Penerbangan kaya ngono bisa dirancang kanggo nyambung saka Jamaika menyang Bahama, St. Lucia, St. Martin, Republik Dominika, Trinidad & Tobago lan hot spot liburan Karibia liyane? Menteri Bartlett saka Jamaika lan Ahmed Al Khateeb saka Arab Saudi lagi masak sing amba.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Jamaika bisa dadi pusat penerbangan kanggo Karibia sing nyambung menyang pasar anyar sing kalebu Uni Emirat Arab, utawa Arab Saudi.
  2. Kerajaan Arab Saudi wis dadi titik panas pariwisata global. Kanthi pitulung sithik, Jamaika bisa dadi pusat Pariwisata Karibia.
  3. Arab Saudi duwe dhuwit lan sambungan. Jamaika katon minangka tren tren pariwisata global. Kemitraan sing menang anyar wis digawe, lan bisa uga wis cepet.

Gaya revolusi Bob Marley bisa uga nggawe sihir. Era anyar saka kesempatan pariwisata diwiwiti ing Jamaika, nalika Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan Arab Saudi HE Ahmed Al Khateeb katon karo tuan rumah, Menteri Pariwisata Jamaika, HE Edmund Bartlett. Kaloro menteri kasebut nganggo topi bisbol sing nuduhake "Revolusi."

Revolusi Perjalanan lan Pariwisata, gaya Bob Marley? Menteri Pariwisata Saudi lan Jamaika duwe visi.

Arab Saudi wis dadi titik pariwisata global. UNWTO mbukak markas regional ing Arab Saudi, semono uga WTTC lan Pusat Manajemen Ketahanan & Krisis Global bisa ngetutake.

Dikenal amarga terus mikir ing njaba kothak lan duwe pola pikir global Menteri Pariwisata Jamaika, Hon. Edmund Bartlett katon kabeh mesem nalika ketemu karo Yang Mulia Ahmed Al Khateeb Menteri Pariwisata kanggo Kerajaan Arab Saudi. Menteri Saudi ana ing Jamaika kanggo rapat regional 66th Organisasi Pariwisata Dunia sing bubar rampung.

Iki minangka kesempatan kanggo ngrembug babagan kemungkinan ana hubungan udara antara Karibia lan wilayah Teluk. Tautan udara sing kaya ngono bakal dadi kesempatan kanggo Jamaika lan liyane saka Karibia kanggo nggawe kesempatan sing durung nate ditemokake sadurunge kanggo nyambungake Timur Tengah, India, Afrika, Asia kanthi hubungan udara langsung menyang Karibia. Jamaika bisa dadi pusat penerbangan kanthi penerbangan feeder saka negara Karibia liyane sing bisa nyambung.

Iki ora mung bakal ngasilake pasar anyar kanggo Karibia, nanging uga nambah konektivitas antarane negara-negara pulau.

Barlett ujar babagan pertemuan karo Menteri Saudi: "Kita ngobrol babagan konektivitas udara lan cara ngubungake Timur Tengah, pasar Asia, lan wilayah-wilayah sing ana ing jagad iki. Kita ngobrol babagan maskapai penerbangan mega sing ana ing wilayah kasebut. Utamane Etihad, Emirat lan Arab Saudi Airlines. ”

Asile Kerajaan Arab Saudi lan Jamaika nandatangani perjanjian sing dienggo. Iki dilaporake dening eTurboNews dina Jumat.

Ngombe (ora alkohol)

"Kesepakatan sing bakal ditindakake Menteri Al Khateeb yaiku mitra maskapai utama, dene aku bakal tanggung jawab mengkoordinasi karo negara-negara sing kerja sama karo kita ing kerangka pariwisata multi-tujuan, supaya bisa dadi Hub. Duwe pusat lalu lintas ing Jamaika bisa pindhah saka Timur Tengah lan tekan wilayah kita lan duwe distribusi saka siji negara menyang negara liyane, "tambahnya.

Bartlett mikir manawa pendekatan multi-tujuan iki bisa uga penting kanggo pangembangan pariwisata ing wilayah kasebut lan bakal nggedhekake pasar kanggo nggawe massa kritis sing dibutuhake kanggo narik perusahaan penerbangan sing luwih gedhe lan operator tur utama supaya dadi tertarik karo Jamaika lan wilayah kasebut.

Ora mung babagan konektivitas udara saka gerbang ing UEA, utawa Arab Saudi menyang Jamaika. Iki minangka kesempatan penerbangan feeder saka India, Afrika, Asia Tengah lan Kidul liwat gerbang Teluk menyang Karibia tanpa kuwatir babagan kabijakan visa AS sing ketat.

Jamaika bisa dadi pusat pariwisata lan bisnis global kanggo wilayah Karibia.

"Kanggo kita, iki minangka game changer sing digawe amarga negara-negara cilik kaya Jamaika ora bakal duwe kapasitas duwe maskapai gedhe kaya Emirates Airlines utawa Saudia sing teka kanthi penerbangan langsung. Nanging, kita bisa entuk manfaat saka maskapai iki sing teka ing wilayah Karibia, sing mlebu ing kene ing Jamaika, nanging duwe distribusi menyang negara liya ing wilayah kasebut, "jarene

Tim penyanyi lan joget pungkasan

Al Khateeb, uga kuwat ngiyatake konektivitas antara Timur Tengah lan Karibia.

Menteri Saudi ujar ing Jamaika: "Kita ngrembug karo kanca-kancaku topik sing kritis banget lan kita ndhukung nggawe jembatan antara Timur Tengah lan Karibia. Aku matur nuwun marang Menteri Bartlett kanggo kesempatan iki lan ngarepake ngembangake perusahaan kanggo ngembangake Timur Tengah lan Karibia, "jarene.

Kaloro menteri kasebut uga ngrembug babagan bidang kolaborasi liyane, kalebu pangembangan modal manungsa, pariwisata komunitas lan ketahanan bangunan ing wilayah kasebut.

Bartlett nerangake: "Salah sawijining bidang utama sing dibahas yaiku pangembangan ketahanan lan manajemen krisis, uga kesinambungan minangka pilar kritis sing kudu didhasarake pamulihan pariwisata. Nanging luwih penting, pentinge kapasitas bangunan ing negara-negara sing duwe pariwisata minangka pendhukung ekonomine - negara-negara sing kekurangan sumber daya lan rentan gangguan. Kita bakal ndeleng kolaborasi ing bangunan metu saka pusat ketahanan ing kene ing Jamaika lan pusat ketahanan sing ana ing Arab Saudi, "jarene Bartlett.

Saiki, ora ana garis ide babagan ide-ide kasebut, nanging mesthine pariwisata maju ing Jamaika lan liya-liyane - lan bisa uga mung mung karo pengunjung Amerika Utara lan Inggris.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.