24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Jerman Breaking News Pos Tamu News Teknologi Rahasia Plancongan Maneka Warta

Schauinsland Reisen ngatur bisnis penerbangan karo Airxelerate

Airxelerate '
Airxelerate '
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Airxelerate didegake ing Berlin ing taun 2018. Saliyane nggawe lini produk Calisto dhewe, perusahaan kasebut uga ngluncurake solusi TI sing digawe khusus kanggo perusahaan pariwisata.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Operator Jerman tur Schauinsland Reisen bakal nggunakake Platform Distribusi Calisto Airxelerate kanggo distribusi pasar.
  2. Ing mbesuk, sistem anyar bakal ndhukung manajemen kontingen penerbangan operator tur lan njamin manawa penawaran penerbangan kasebut didistribusikake kanthi optimal menyang mitra operator tur.
  3. Schauinsland Reisen nggedhekake infrastruktur IT kanthi Platform distribusi Calisto saka Airxelerate. Ing mbesuk, sistem anyar bakal ngontrol kontingen penerbangan operator tur lan priksa manawa penawaran penerbangan kasebut didistribusikan kanthi optimal karo mitra operator tur.

Schauinsland Reisen ngarep-arep supaya sistem kasebut bakal nggawe kontrol penerbangan luwih gampang. "Schauinsland Reisen makarya cedhak lan dipercaya karo maskapai sing akeh ing saindenging jagad. Nglancarake pesawat ngidini kita ngatur macem-macem layanan kanthi lengkap lan dinamis, "ujare Markus Förster, Kepala Distribusi Penerbangan ing Schauinsland Reisen.

Platform Distribusi Calisto disesuaikan karo syarat bisnis penerbangan liburan klasik, nanging ing wektu sing padha, nggawe jembatan teknis kanggo maskapai penerbangan global sing dijadwalake. Platform Distribusi Calisto ngidini maskapai lan operator tur kanthi otomatis ngolah dhaptar jeneng ing sistem layanan paspor ketat lan sistem kontrol keberangkatan maskapai kasebut.

“Maskapai penerbangan sing dijadwalake nggunakake lanskap sistem sing beda banget. Airxelerate ngrusak watesan teknis kanthi target banget lan njamin proses homogen ing penjualan maskapai ing pariwisata, "ujare Nina Sifi, Direktur Airxelerate. Schauinsland Reisen minangka operator tur pertama nggunakake sistem kontrol lan penjualan adhedhasar awan sing dikenalake taun kepungkur.

Babagan Airxelerate
Airxelerate didegake ing Berlin ing taun 2018. Saliyane nggawe lini produk Calisto dhewe, perusahaan kasebut uga ngluncurake solusi TI sing digawe khusus kanggo perusahaan pariwisata. Airxelerate ngatasi watesan teknis antarane maskapai lan pariwisata lan minangka kompetensi kanggo manajemen data lan penjualan. 
Kanthi struktur prigel lan teknologi modern, solusi adhedhasar awan Airxelerate nyuda kerumitan lan biaya. Nggawe keahlian sing wis puluhan taun, para pendiri wiwitan ing Berlin nggawe teknologi anyar lelungan.

Warta liyane saka Jerman klik kene.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.