24/7 eTV BreakingNewsShow :
TANPA SUARA? Klik ing simbol swara abang ing sisih kiwa ngisor layar video
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah News Lelungan Rel tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Singapur Warta Breaking UK Maneka Warta

Geni lan jeblugan gedhe: stasiun kereta Gajah lan Kastil London dievakuasi

Geni lan jeblugan gedhe: stasiun kereta Gajah lan Kastil London dievakuasi
Geni lan jeblugan gedhe: stasiun kereta Gajah lan Kastil London dievakuasi
ditulis dening Harry Johnson

Geni kasebut nyerang telung unit komersial ing sangisore lengkungan kereta api, uga papat mobil lan kothak telpon.

Print Friendly, PDF & Email
  • London Fire Brigade ndhesek supaya warga supaya ora ngatasi wilayah kasebut lan kabeh jendhela lan lawang ditutup.
  • Petugas saka Polisi Transportasi Inggris lan Polisi Metropolitan uga nekani adegan kasebut
  • Kejadian kasebut ora dipercaya ana hubungane karo teror, ujare polisi.

Stasiun Gajah Bawah Tanah London lan Kastil dievakuasi dina iki sawise ana kebakaran gedhe ing unit komersial sing cedhak karo stasiun sepur.

Asap asap ireng sing kenthel bisa katon saka pusat transportasi ing dina Senin nalika rekaman kedadeyan sing dikirim ing media sosial. Siji video nuduhake petugas darurat lan wong sing nonton nonton kobongan kasebut sadurunge bola api raksasa tiba-tiba njeblug saka sisih pinggir bangunan.

Total 15 mesin pemadam kebakaran lan 100 petugas pemadam kebakaran wis dikerahkan kanggo ngatasi kebakaran kasebut, miturut London Fire Brigade. 

Ora ana laporan babagan cilaka. 

Paling ora ana siji ledakan sing nggegirisi situs kasebut sawise ana geni lan evakuasi stasiun kasebut wis diwiwiti.

London Fire Brigade ndhesek supaya warga supaya ora ngatasi wilayah kasebut lan kabeh jendhela lan lawang ditutup. Ing sawijining pernyataan, negesake manawa nutup dalan wis ana lan ujar manawa kobongan kasebut nyerang telung unit komersial ing ngisor lengkungan stasiun, uga papat mobil lan kothak telpon.

Petugas saka Polisi Transportasi Inggris lan Polisi Metropolitan uga nekani adegan kasebut.

"Kejadian kasebut ora dipercaya ana hubungane karo teror," ujare juru bicara polisi kanggo wilayah London ing Southwark.

Operator kereta api Thameslink ujar manawa kabeh jalur liwat Gajah lan Kastil diblokir lan petugas pemadam kebakaran ngukur kahanan kasebut. Ing pembaruan sing diterbitake National Rail, layanan kasebut ujar manawa "murub ing jejere trek ” tegese sepur ora bisa nggunakake stasiun nganti paling ora 8pm wektu lokal.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.