24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Kabar Olahraga Industri Hospitality Hotel & Resor Warta Breaking Mauritius News Mbangun maneh Resorts tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Mauritius nyipta 14 'gelembung resor' kanggo turis manca sing bali

Mauritius nyipta 14 'gelembung resor' kanggo turis manca sing bali
Mauritius nyipta 14 'gelembung resor' kanggo turis manca sing bali
ditulis dening Harry Johnson

Pulo Samudra Hindia bakal dibukak kanthi fase sajrone taun 2021 lan tahap kaping pisanan, wiwit tanggal 15 Juli nganti 30 September 2021, bakal ngidini para plancong sing divaksinasi menikmati preinan ing pulau kasebut.

Print Friendly, PDF & Email
  • Para wisatawan bakal bisa nikmati fasilitas ing hotel sing dipilih, kalebu kolam renang lan pantai.
  • Lelungan menyang Mauritius umur 18 taun utawa luwih kudu divaksinasi kanthi lengkap babagan Covid-19.
  • Air Mauritius, Emirates lan maskapai global liyane bakal nambah kapasitas penerbangan wiwit tanggal 15 Juli 2021.

Pelancong internasional bakal bisa ngunjungi Mauritius wiwit tanggal 15 Juli 2021, pisanan manggon ing salah siji saka 14 "gelembung resor" sing wis disiyapake khusus kanggo nampani dheweke ing pulau kasebut.

Pulo Samudra Hindia bakal dibukak kanthi fase sajrone taun 2021 lan tahap kaping pisanan, wiwit tanggal 15 Juli nganti 30 September 2021, bakal ngidini para plancong sing divaksinasi menikmati preinan ing pulau kasebut.

Para wisatawan bakal bisa nikmati fasilitas ing hotel sing dipilih, kalebu kolam renang lan pantai. Yen tamu nginep suwene 14 dina lan duwe tes PCR negatif sajrone nginep ing resor, mula bakal bisa metu saka hotel lan lelungan babagan pulau kasebut kanthi bebas sajrone nginep, njelajah akeh obyek wisata ing pulau kasebut. Nanging, kanggo nginep sing luwih cekak, dheweke bisa uga mangkat saka resor luwih dhisik lan mulih.

Nilen Vencadasmy, Ketua Otoritas Promosi Pariwisata Mauritius, ujar: "Mauritius seneng nampi tamu internasional wiwit tanggal 15 Juli 2021 kanthi 14 gelembung resor unik sing ngidini para pengunjung internasional bisa ngrasakake pengalaman plancongan sing aman lan aman. Mauritius wis kerja bareng karo hotel, maskapai, lan operator tur kanggo ngrancang lan nyiyapake konsep gelembung resor sadurunge dibukak maneh tanggal 1 Oktober 2021. ”

Lelungan menyang Mauritius umur 18 taun utawa luwih kudu divaksinasi kanthi lengkap babagan Covid-19. Dheweke kudu ngalami tes PCR antara 5 lan 7 dina sadurunge budhal lan asil negatif dibutuhake kanggo lelungan menyang pulau kasebut. Wisatawan uga bakal duwe tes PCR nalika tekan bandara ing Mauritius lan dina 7 lan 14 preinan resor, kaya sing ditrapake.

Air Mauritius, Emirates lan maskapai global liyane bakal nambah kapasitas penerbangan tambahan wiwit 15 Juli 2021 sing bakal nambah nganti wiwitan dibukak tanggal 1 Oktober 2021. Kanggo Tahap 2, wiwit tanggal 1 Oktober 2021, para plancong sing divaksinasi bakal diijini mlebu tanpa watesan nalika nampilake tes PCR negatif sing dijupuk sajrone 72 jam sadurunge budhal.

Pengumuman kasebut nyusul percepatan kampanye vaksinasi lan kemajuan sing ditindakake kanggo kakebalan kawanan ing pungkasan wulan September. Karyawan pariwisata diprioritasake sajrone peluncuran vaksin. Iki nggawe restart cepet lan aman ing industri pariwisata Mauritius.

Tanggepan negara kasebut kanggo pandemi kasebut kalebu salah sawijining sing paling apik ing saindenging jagad iki amarga Pamrentah Mauritiyane nanggepi kanthi cepet kanthi langkah-langkah kontrol lan protokol. Keamanan warga Maurit lan pengunjung wis dadi prioritas utama wiwit pecah Covid-19 lan sukses kasebut minangka asil saka upaya bebarengan karo Pamrentah Mauritius lan pedunung negara kasebut.

Pengunjung internasional bisa milih preinan resor liwat operator tur utawa langsung menyang hotel. 35 hotel tambahan wis dikonfirmasi minangka hotel karantina lengkap sing mung bakal mbukak kanggo warga Mauritius sing durung divaksinasi, pasangan lan anak nalika bali menyang Mauritius. Pengaturan iki ora kasedhiya kanggo pengunjung internasional sing ora divaksinasi. Tamu ing hotel karantina sing lengkap kudu ngrampungake karantina 14 dina ing kamar.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.