24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Kabar Olahraga News wong Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Boris Johnson: Ora ana istirahat awal larangan COVID-19 ing Inggris

Boris Johnson: Ora ana istirahat awal larangan COVID-19 ing Inggris
Boris Johnson: Ora ana istirahat awal larangan COVID-19 ing Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Inggris nglaporake 14,876 kasus coronavirus liyane sajrone 24 jam paling anyar, dadi total kasus coronavirus ing negara kasebut dadi 4,732,434.

Print Friendly, PDF & Email
  • Johnson ngumumake wektu tundha patang minggu menyang langkah pungkasan peta dalan Inggris metu saka watesan COVID-19 nganti 19 Juli.
  • Luwih saka 44.3 yuta wong ing Inggris nampa vaksin COVID-19 kaping pisanan.
  • Luwih saka 32.4 yuta wong ing Inggris nampa rong dosis vaksin COVID-19.

Ora bakal ana istirahat awal sing isih ana ing koronavirus UK sadurunge tanggal 19 Juli sing direncanakake, Perdana Menteri Boris Johnson ujar dina iki.

Komentar PM Inggris digawe sawise "obrolan apik" karo Sekretaris Kesehatan Inggris Sajid Javid dina Minggu.

"Sanajan ana sawetara pratandha sing nyengkuyung lan jumlah kematian tetep kurang lan jumlah rawat inap ing rumah sakit tetep kurang, sanajan kalorone bakal mundhak, kita bakal nambah kasus," ujare Johnson sajrone kunjungan kampanye menyang Batley ing sisih lor Inggris .

"Dadi, kita mikir yen bisa nggayuh rencana supaya duwe pendekatan sing ati-ati nanging ora bisa dibalekake maneh, gunakake telung minggu sabanjure utawa luwih becik kanggo ngrampungake sabisa-bisa ngluncurake vaksin kasebut - 5 yuta jab liyane sing bisa ditindakake. 19 Juli, ”jarene.

"Lan saben dina lumaku, luwih jelas kanggo aku lan kabeh penasihat ilmiah manawa kita bakal bisa posisi ing tanggal 19 Juli kanggo ujar manawa sejatine minangka pamungkas lan kita bisa urip maneh kaya sadurunge COVID sabisa-bisa. ”

Javid ujar manawa dheweke kepengin weruh pungkasane larangan kasebut sanalika bisa uga, nanging apa wae panyuda sing "ora bisa dibalekake".

Britain wis nglaporake 14,876 kasus coronavirus liyane sajrone 24 jam paling anyar, nyebabake total kasus coronavirus ing negara kasebut dadi 4,732,434, miturut angka resmi sing dirilis dina Minggu.

Negara kasebut uga nyathet 11 korban pati liyane sing gegandhengan karo coronavirus, lan nyebabake total kematian sing gegandhengan karo virus corona ing Inggris dadi 128,100. Angka kasebut mung kalebu matine wong sing tilar donya sajrone 28 dina tes positif kaping pisanan.

Johnson ngumumake wektu tundha patang minggu kanggo langkah pungkasan peta dalan Inggris metu saka watesan COVID-19 nganti tanggal 19 Juli, ing tengah kasus kasus varian Delta sing pisanan diidentifikasi ing India.

Luwih saka 44.3 yuta wong ing Inggris nampa vaksin COVID-19 kaping pisanan lan luwih saka 32.4 yuta wong wis nampa rong dosis, uga angka paling anyar sing ditampilake.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.