24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Pamrentah Warta Breaking Hawaii Kabar Olahraga HITA Industri Hospitality Hotel & Resor Investments Kamaainas News Mbangun maneh Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Umume turis Hawaii rampung divaksinasi nglawan COVID-19

Turis Hawaii

Otoritas Pariwisata Hawaii (HTA) ngluncurake asil panelitian khusus khusus, sing nganalisa para pengunjung saka daratan AS sing ngunjungi Hawaii wiwit 15 Mei nganti 24 Mei 2021, kanggo ngukur pengalaman karo program Plancongan Aman Hawaii lan kepuasan lelungan sakabehe.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Iki minangka survey pengunjung kaping telu ing seri sing diwiwiti ing pungkasan taun kepungkur.
  2. Meh kabeh (89 persen) pengunjung sing disurvei ing panliten paling anyar iki ujar yen kabeh divaksinasi.
  3. Pengunjung bola-bali luwih cenderung divaksinasi kanthi lengkap bareng karo lulusan perguruan tinggi lan sing duwe penghasilan kluwarga luwih saka $ 100,000.

Mayoritas pengunjung (76 persen) menehi rating "apik banget", mudhun saka Maret (82 persen) lan Desember / Januari (85 persen). Masalah paling gedhe (30 persen) sing dikutip dening responden yaiku babagan kapasitas winates utawa kasedhiyan restoran lan atraksi.

Nalika watesan komunitas COVID-19 tetep ana sajrone lelungan, 82 persen pengunjung nuduhake yen bisa nindakake kabeh kegiatan utawa sing wis direncanakake.

Survei pungkasan uga ngandhakake manawa pengunjung kanthi penghasilan rumah tangga ing ngisor $ 100,000 luwih marem lelungan tinimbang karo penghasilan kluwarga luwih saka $ 100,000. Kajaba iku, sing ngunjungi mung siji pulau luwih kepenak tinimbang sing ngunjungi pirang-pirang pulau.

Nalika ditakoni babagan pengalamane, 93 persen responden menehi rating keramahan kanggo para pekerja lan warga minangka "Banget" utawa "Rata-rata Ndhuwur." Umume pengunjung uga menehi hotel (utawa papan panginepan) sing apik banget.

Sajrone Mei 2021, Hawaii Plancongan Aman program ngidini para penumpang sing teka ing njaba negara lan lelungan antar negara kanggo ngatasi karantina mandiri 10 dina kanthi asil uji coba NAV COVID-19 negatif sing valid saka Mitra Tes sing dipercaya.

Babagan Plancongan Aman, jumlah kasebut tetep konsisten sajrone telung survey, kanthi meh kabeh pengunjung (98 persen) ngerti protokol tes pra-lelungan Hawaii sadurunge budhal menyang negara asal. Persentasi pengunjung sing ujar duwe kesulitan sadurunge tekane uga tetep ora owah; Nanging, luwih akeh wong sing nantang tantangan karo situs web Plancongan Aman ing Hawaii (29 persen ing wulan Juni vs 17 persen ing Maret vs. 9 persen ing Desember / Jan).

Luwih saka setengah (56 persen) responden ujar manawa bakal ngunjungi Hawaii maneh tanpa preduli karo syarat pra-kunjungan, 23 persen ujar manawa bakal ngunjungi maneh yen pandemi rampung, 11 persen ujar yen bakal ngunjungi yen ora ana karantina utawa tes sing dibutuhake. , lan 10 persen ujar manawa dheweke ora duwe rencana bali menyang Hawaii.

Divisi Penelitian Pariwisata HTA ngontrak Riset Antologi kanggo nganakake survey online antara 2 Juni lan 8 Juni 2021, minangka bagean saka kontrak kanggo Kepuasan Pengunjung lan Studi Kegiatan. Asil Studi COVID-2021 Pengunjung Juni 19 ditampilake sajrone rapat Direksi HTA tanggal 24 Juni.

#bajangbali

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.