24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Kabar Olahraga News Mbangun maneh tanggung jawab Rusia Breaking News Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Maneka Warta

Rusia nerusake penerbangan AS, Italia, Belgia, Bulgaria, Yordania, Irlandia, Siprus, lan Makedonia Lor

Rusia nerusake penerbangan AS, Italia, Belgia, Bulgaria, Yordania, Irlandia, Siprus, lan Makedonia Lor
Rusia nerusake penerbangan AS, Italia, Belgia, Bulgaria, Yordania, Irlandia, Siprus, lan Makedonia Lor
ditulis dening Harry Johnson

Kanggo sementara, operator Rusia ora kesusu kanthi aktif nyilih kuota sing diwenehake.

Print Friendly, PDF & Email
  • Keputusan kantor pusat iki tegese maskapai Rusia bisa nerusake penerbangan menyang negara kasebut.
  • Maskapai Rusia ngumumake yen dheweke siyap-siyap nerusake penerbangan mung menyang Italia, Bulgaria, lan Siprus.
  • Penerbangan ing antarane Rusia lan negara kasebut ditanggepi ing taun 2020 ing tengah pandemi COVID-19.

Pejabat Rusia ngumumake dina iki yen tanggal 28 Juni, Rusia kanthi resmi nerusake lalu lintas udhara karo Amerika Serikat, Italia, Belgia, Bulgaria, Yordania, Irlandia, Siprus, lan Makedonia Lor.

Penerbangan ing antarane Rusia lan negara kasebut ditanggepi ing taun 2020 ing tengah pandemi COVID-19.

Keputusan kanggo nerusake penerbangan digawe dening kantor pusat operasional kanggo nglawan virus corona tanggal 18 Juni. Ing wektu sing padha, jumlah kuota penerbangan menyang sawetara negara berkembang.

Keputusan kantor pusat iki tegese maskapai bisa nerusake penerbangan menyang negara kasebut. Saiki, maskapai penerbangan Rusia ngumumake yen dheweke siyap-siyap nerusake penerbangan mung menyang Italia, Bulgaria, lan Siprus.

Kantor pusat operasional sarujuk kanggo mbukak penerbangan saka Moskow menyang Washington lan New York kaping pindho saben minggu (yaiku, maskapai Rusia lan asing bakal bisa ngoperasikake loro penerbangan). Penerbangan saka Moskow menyang Brussels (kaping papat seminggu), saka Moskow menyang Dublin (loro penerbangan), saka Moskow menyang Roma lan Milan (loro penerbangan), saka Moskow menyang Venesia lan Naples (papat penerbangan), saka Moskow menyang Larnaca (papat penerbangan ), saka Moskow nganti Paphos (telung penerbangan).

Pejabat berwenang uga nyetujoni penerbangan maneh antara Rusia lan Bulgaria: Sofia, Varna, Burgas mbukak penerbangan loro saka Moskow uga saka wilayah kasebut (saka Moskow - patang penerbangan seminggu, saka wilayah - siji).

Kanggo sementara, operator Rusia ora kesusu kanthi aktif nyilih kuota sing diwenehake. Saiki, Aeroflot ngumumake rencana mbukak penerbangan saka Moskow menyang Sofia lan Burgas ing wulan Juli, direncanakake mbukak papat penerbangan seminggu.

Kantor pusat operasional sarujuk kanggo nambah penerbangan menyang Wina, Azerbaijan, Yerevan, Qatar, Belgrade, Helsinki, Zurich. Split, Dubrovnik, Pula, Geneva uga mbukak penerbangan. Paling penting, kuota kanggo penerbangan menyang Yunani wis ditambahi. Saliyane nambah frekuensi penerbangan saka Moskow menyang Athena, kantor pusat mbukak penerbangan saka Moskow lan wilayah menyang Tesalonika, Heraklion, Corfu, lan Rhodes.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.