24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Travel Kuliner budaya Industri Hospitality News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

2021 Kutha AS Best kanggo Ngrayakake Papat Juli

2021 Kutha AS Best kanggo Ngrayakake Papat Juli
2021 Kutha AS Best kanggo Ngrayakake Papat Juli
ditulis dening Harry Johnson

Wong luwih seneng nglumpukake preinan ing taun iki, dene jarak sosial dadi pakewuh taun kepungkur.

Print Friendly, PDF & Email
  • 48 yuta wong Amerika bakal lelungan 50+ mil saka omah kanthi papat kasebutth wulan Juli
  • Wong Amerika rencana mbuwang $ 7.5 milyar kanggo 4th panganan Juli.
  • 64% wong Amerika rumangsa duwe independen finansial ing tanggal 4 Juli iki.

Karo wong-wong Amerika ngrencanakake nglampahi $ 7.5 milyar kanthi 4th perayaan Juli taun iki, para ahli plancongan dina iki ngluncurake laporan babagan Tempat Paling apik & Paling Ala 2021 kanggo Perayaan 4 Juli, uga statistik menarik babagan liburan ing Coronavirus lanth Survei Juli.  

Kanggo nemtokake papan sing paling apik kanggo ngrayakake acara sing paling bentuke bintang, para ahli mbandhingake 100 kutha AS paling gedhe adhedhasar keseimbangane biaya liburan lan nyenengake. Kumpulan data 23 metrik utama kalebu saka rata-rata rega bir lan anggur nganti durasi kembang api nganti ramalan cuaca Papat Juli.

Kutha Terbaik kanggo Ngrayakake Papat Juli
1. New York, NY11. New Orleans, LA
2. San Francisco, CA12. Las Vegas, NV
3. Chicago, IL13. Buffalo, NY
4. Minneapolis, MN14. Orlando, FL
5. Atlanta, GA15. Omaha, NE
6. Los Angeles, CA16. St. Louis, MO
7. Seattle, WA17. Honolulu, HI
8. Washington, DC18. Milwaukee, WI
9. San Diego, CA19. Dallas, TX
10. St. Paulus, MN20. Philadelphia, PA

Fakta & Angka 4 Juli

  • $ 7.5 Milyar: Jumlah wong Amerika rencana arep mbayar 4th panganan Juli.
  • 150 Yuta: Nomer asu panas sing dipangan saben 4th saka Juli.
  • $ 1.4 + Milyar: Jumlah wong Amerika rencana arep mbayar 4th bir Juli lan anggur.
  • 80%: Bagikan tampilan kembang api komunitas sing dibatalake ing taun 2020 amarga pandemi kasebut.
  • $ 1.5 + Milyar: Estimasi jumlah sing dihabiskan kanggo kembang api ing taun 2020 (73% ciloko kembang api kedadeyan sajrone wulan 4 Juli).
  • $ 6.7 Yuta: Nilai panji Amerika saben taun diimpor.
  • 48 Yuta: Nomer wong sing lelungan 50+ mil saka omah kanthi 4th wulan Juli

Temuan Kunci Ukur

  • Plancongan lagi njupuk. 37% luwih akeh wong Amerika sing bakal lelungan tanggal 4 Juli iki dibandhingake taun kepungkur.
  • Kembang api ora penting. 62% wong Amerika ora ngira manawa pamrentah lokal kudu nggunakake dolar wajib pajak kanggo pertunjukan kembang api taun iki.
  • Nyatakake kamardikan finansial. 64% wong Amerika rumangsa duwe independen finansial tanggal 4 Juli iki.
  • Ngirit vs. mbuwang. 62% wong Amerika percaya yen nyimpen dhuwit luwih patriotik tinimbang dibuwang.
  • Luwih-luwih mbuwang dina Kamardikan. 36% wong Amerika mbuwang luwih akeh dhuwit tanggal 4 Juli iki dibandhingake taun kepungkur.

Udakara 36% wong Amerika ngrancang mbuwang dhuwit luwih akeh kanggo 4 kasebutth wulan Juli taun iki dibandhingake taun kepungkur. Iki nuduhake manawa masarakat luwih seneng nglumpukake preinan ing taun iki, dene jarak sosial minangka norma taun kepungkur. Nalika wong-wong ora gelem lelungan taun kepungkur ing 4th wulan Juli, 37% luwih akeh wong Amerika sing bakal lelungan taun iki.

Warta sing nyenengake yaiku 64% wong Amerika rumangsa duwe independen finansial ing 4 ikith wulan Juli, sing nuduhake manawa kita pulih saka karusakan sing ditindakake dening pandemi COVID-19. Tanpa kabeh langkah stimulus sing ditindakake pamrentah kanggo nyengkuyung masarakat lan usaha cilik, jumlah wong sing mandhiri finansial bisa uga luwih endhek.

Udakara 62% wong Amerika percaya manawa ngirit dhuwit luwih patriotik tinimbang mbuwang saiki, sing bisa dingerteni amarga akeh wong sing ngilangi tabungane amarga pandemi kasebut. Wong sing mbangun maneh tabungane bisa ora gumantung karo dhukungan saka pamrentah, sing mbuwang akeh sumber daya negara kanggo digunakake kanggo prekara penting liyane, kayata kesehatan lan infrastruktur umum. Mbuwang dhuwit uga bisa dadi patriotik, amarga stimulasi ekonomi lan mbantu negara berkembang.

Udakara 62% wong Amerika ora ngira manawa pamrentah lokal kudu nggunakake dolar wajib pajak kanggo dana kembang api sing ditampilake 4 ikith wulan Juli Nalika dheweke dianggep minangka pokok 4th perayaan Juli, kembang api minangka kemewahan, lan masarakat luwih seneng ndeleng dolar pajeg menyang barang-barang sing luwih penting nalika negara kasebut pulih saka pandemi COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.