Airlines Airport aviation Breaking News Hong Kong Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Warta Pamrentah News tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan News Wire Plancongan Warta Breaking UK Maneka Warta

Risiko banget: Hong Kong nglarang kabeh penerbangan penumpang saka Inggris

Pilih basa sampeyan
Risiko banget: Hong Kong nglarang kabeh penerbangan penumpang saka Inggris
Risiko banget: Hong Kong nglarang kabeh penerbangan penumpang saka Inggris
ditulis dening Harry Johnson

Nalika Hong Kong ngupayakake ngatasi panyebaran varian anyar COVID-19, pejabat berwenang SAR diklasifikasikake Inggris minangka "resiko sing gedhe banget".

Print Friendly, PDF & Email
  • Wong sing wis nginep luwih saka rong jam ing Inggris bakal diwatesi mlebu pesawat penumpang menyang Hong Kong.
  • Hong Kong negesake kasus COVID varian Delta lokal pertama minggu kepungkur.
  • Larangan penerbangan UK teka nalika Hong Kong ngupayakake ngatasi langkah-langkah karantina kanggo negara liya.

Pamrentah Hong Kong ngumumake dina Senin yen kabeh penerbangan penumpang saka Inggris bakal dilarang mabur menyang Wilayah Administrasi Khusus Hong Kong wiwit dina Kamis.

As Hong Kong ngupayakake nyuda panyebaran varian anyar COVID-19, panguwasa SAR diklasifikasikake Inggris minangka "beresiko tinggi banget" amarga "bubar kahanan epidemi ing Inggris lan saringan virus varian Delta nyebar ing kana"

Ing klasifikasi anyar, wong sing wis nginep luwih saka rong jam ing Inggris bakal diwatesi mlebu pesawat penumpang menyang Hong Kong.

Hong Kong negesake kasus COVID varian Delta lokal kaping pisanan ing minggu kepungkur, lan pungkasane kasus suwene 16 dina kasus lokal.

Watesan anyar minangka kaping pindho pamrentah Hong Kong nglarang penerbangan saka Inggris, sawise watesan sing ditindakake Desember pungkasan.

Larangan kasebut ditindakake ing antarane ketegangan antarane Inggris lan China sing luwih dhuwur tumrap Hong Kong semi-otonomi.

Larangan penerbangan kasebut dipicu dening kabijakan sing ditindakake pemerintah kanggo nyegah varian virus corona nyebar ing Hong Kong.

Penundaan penerbangan penumpang dileksanakake yen ana lima utawa luwih penumpang sing teka saka sak papan sing positif yen kasedhiya kanggo varian coronavirus tartamtu, utawa mutasi virus sing relevan sajrone pitung dina.

Larangan uga diterbitake yen 10 utawa luwih penumpang saka sak panggonan dikonfirmasi kena infeksi virus corona liwat tes apa wae, kalebu tes sing ditindakake sajrone karantina, sajrone pitung dina.

Inggris nglaporake 14,876 wong sing positif kena virus corona ing dina Minggu, amarga ana infeksi anyar. Iki wis ngonfirmasi luwih saka patang yuta kasus wiwit pandemi diwiwiti.

Hong Kong, sing wis pirang-pirang wulan ngetrapake karantina 21 dina kanggo tekane saka pirang-pirang negara lan ngetrapake peraturan jarak adoh sosial sing ketat, nglaporake telung kasus virus corona anyar ing dina Senin. Wis dikonfirmasi total 11,921 kasus wiwit pandemi diwiwiti.

Larangan penerbangan Inggris teka nalika Hong Kong ngupayakake ngatasi langkah-langkah karantina kanggo umume negara liya, kalebu AS lan Kanada.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.