24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Warta Breaking Bahama Breaking News Internasional Caribbean budaya Industri Hospitality News Olahraga Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Maneka Warta

Acara Dive Grand Bahama Pertama kanthi hiu lan karam ing 19-23 Juli

Nyilem Grand Bahama

Nyilem kanthi hiu ing Pulo Grand Bahama Grand Bahama.
Grand Bahama kepenak ing pesisir sing entuk penghargaan, nyilem spektakuler lan urip segara sing luar biasa, mung nambahake Acara Dive Grand Bahama sing kaping pisanan, sing dijadwalake tanggal 19-23 Juli 2021, ing Freeport, Grand Bahama.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Nyilem hiu lan banyu kecelakaan banyu laut, tur kutha, lan resepsi ing antarane kegiyatan sing direncanakake.
  2. Acara sing nyenengake iki diatur dening Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahama bebarengan karo Pelican Bay Resort, UNEXSO, lan Bahamasair.
  3. Peserta bakal kalebu Duta Dive Bahamas, penyelam lokal, lan penyelam sing disertifikasi banyu terbuka.

Acara limang dina sing nyenengake iki dianakake dening Menteri Pariwisata & Penerbangan Bahamas (BMOTA) bebarengan karo Pelican Bay Resort, UNEXSO lan Bahamasair lan bakal nampilake Duta Besar Dive Bahamas, penyelam bersertifikat banyu terbuka, lan penyelam lokal. 

Para penyelam sing gabung ing Nyilem Acara Grand Bahama bisa ngarepake nyilem banyu terbuka rong tangki sing disesuaikan lan disertifikasi ing sacedhake situs selam sing terkenal ing Grand Bahama, kalebu reruntuhan cethek lan tembok, karang, lan dolphin lan pertemuan hiu karang Karibia. Saliyane akeh nyilem, para peserta uga bakal nampa resepsi sambutan, tur kutha lan seminar nyilem.

Miturut Aram Bethel, Dive Executive ing BMOTA: “Grand Bahama, taun demi taun, nampa penghargaan kanggo 'Destinasi Selam Terbaik kanggo Pertemuan Kewan Gedhe,' dening Pilihan Pembaca Scuba Divers. Ora ana tujuan liyane sing nyedhiyakake macem-macem kegiatan lan macem-macem kegiatan sing ana ing Grand Bahama, wiwit saka bolongan biru sing apik banget lan sistem guwa ing jero banyu paling gedhe ing jagad nganti nemoni pertemuan hiu Macan, Hammerhead lan Lemonhead sing gedhe banget. ”

"Adhedhasar panjaluk lan minat sing dipengini, tim vertikal (Donna Ash lan Deckery Johnson) sing ditampa saka para turis, lan khusus para penyelam, kabeh wis siyap plancongan, mbayar ulang lan ngrasakake alam maneh, kita njupuk keputusan kanggo nindakake iki acara khusus banget. Ora mung nampilake produk nyilem sing apik lan tujuane, nanging uga ngasilake tambahan kanggo pulau kasebut, "ujare Betel.

"Amarga kasedhiyan akomodasi hotel ing Pelican Bay, staf ing UNEXSO uga kursi maskapai diskon ing Bahamasair (kode promosi: 00MXD951), mung 40 penyelam pertama sing bisa melu program iki," ujare Betel.

Babagan BAHAMAS

Kanthi luwih saka 700 pulau lan teluk lan 16 tujuan pulau sing unik, Bahama mung ana 50 mil saka pesisir Florida, sing nyedhiyakake plancongan sing gampang sing ngeterake para pelancong adoh saka saben dinane. Kapuloan Bahama duwe kegiyatan mancing, nyilem, prahu, birding, lan kegiyatan ing saindenging jagad, ewonan mil saka banyu lan pantai sing paling apik ing bumi sing nunggu kulawarga, pasangan lan petualang. Jelajahi kabeh pulau sing ditawakake www.bahamas.com utawa ing FacebookYouTube or Instagram kanggo ndeleng sebabe Luwih Apik ing Bahama.

Warta liyane babagan Bahama

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Linda Hohnholz, editor eTN

Linda Hohnholz wis nulis lan nyunting artikel wiwit karir. Dheweke wis ngetrapake semangat bawaan iki menyang papan-papan kayata Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, lan saiki TravelNewsGroup.