Ngubur Warta Eswatini Warta Breaking Travel Warta Pamrentah Investments News Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan Rahasia Plancongan Singapur Maneka Warta

Eswatini Rukun Sawise Kraton Ngalami Protes Kekerasan

Pilih basa sampeyan
Protes Eswatini
Protes ing Eswatini
ditulis dening Juergen T Steinmetz

Kerajaan Eswatini biasane dikenal tentrem, stabil lan bubar dadi tuan rumah Dewan Pariwisata Afrika. Negara Afrika sing kebangkrutan kasebut dadi huru-hara sawise protes. Keamanan kayane wis dibalekake maneh.

Print Friendly, PDF & Email
  1. Mbabane, ibukutha Kerajaan Eswatini sepi kanthi meh ora ana lalu lintas lan wong-wong ing dalan. Pasukan keamanan kayane wis bisa ngontrol maneh sawise sawetara wong ujar yen kahanan kacau.
  2. Umume para demonstran enom nuntut Eswatini ngetrapake reformasi politik lan ngidini partai politik. Dheweke njaluk supaya Raja Mswati masrahake kekuwatane mutlak lan nunjuk Perdana Menteri kanggo ngatur negara kasebut.
  3. Eswatini dikenal minangka negara sing tentrem, lan masarakat sing duwe ati gedhe. Dewan Pariwisata Afrika nggawe Eswatini omah ing awal wulan iki ngewangi acara budaya raksasa sing bakal teka.

Negara kasebut ngalami demonstrasi sajrone sawetara dina ing paling ora 10 papan sing beda, meksa polisi mbubarake para demonstran kanthi gas pemedih mata lan amunisi nyata, sing nyebabake cilaka.

Dilaporake manawa Baginda Raja Mswati III ninggalake negara kasebut. Perdana menteri akting Themba Masuku nerbitake pernyataan pamrentah sing nolak perkara kasebut, lan janji bakal nganyari babagan kahanan saiki.

Cuthbert Ncube, Ketua Dewan Pariwisata Afrika saiki ing Eswatini lan diajak ngobrol eTurboNews sadurunge: "Kahanan ing ibukutha wis kontrol. Tentara kasebut dijaluk mlebu. ”

Ncube ujar: "Kita terus kerja sama karo tim panitia sing ditugasake Menteri kanggo memimpin lan ora nggatekake persiapan program kanggo Festival Budaya Benua 2022 ing endi kita ngarepake luwih saka 25 negara anggota sing ngerti ing Kerajaan Eswatini kanggo nampilake macem-macem macem kebanggaan Afrika ing Seni lan Budaya.

Aku ngobrol karo Menteri Pariwisata Hon Vilakati sing semangat banget lan menehi dhukungan sing ora bisa dipisahake kanggo inisiatif gedhe iki kanggo nggabungake Afrika sing diwiwiti karo Menteri dhewe sing kerja sama karo UNESCO lan bermitra karo Dewan Pariwisata Afrika."

"Post Covid ATB duwe komitmen kanggo nggawe jeneng lan mbentuk Benua minangka investasi sing paling dikarepake lan Destinasi Wisata."

Iki diandharake dening Hon. Menteri Pariwisata Moses Vilakati. Dheweke ujar eTurboNews: "Ana sawetara kerusuhan sing disebabake para pemudha. Pasukan saiki ngontrol. ”

Protes kasebut, ing endi truk dibakar lan dijarah, sawetara dina kepungkur sawise monarki lan pamrentah ngetokake keputusan nglarang pengiriman petisi sing njaluk reformasi demokratis, Warta Swaziland kacarita.

Pimpinan Eswatini mrentah negara kasebut minangka raja mutlak lan dheweke sing milih perdana menteri, menteri, hakim lan pegawai negeri.

Eswatini, biyen dikenal minangka Swaziland biasane dikenal minangka negara sing tentrem.
Dewan Pariwisata Afrika mung nggawe Eswatini dadi omah anyar, lan negara kasebut ngrencanakake festival budaya raksasa kanggo ngluncurake industri pariwisata lan pariwisata.

Bisa diarepake yen saiki tenang bisa tetep. Sumber marang eTurboNews "Ana pasukan eksternal sing nggawa amunisi. ”

Sampeyan kudu dingerteni Karajan Eswatini lagi ngakoni Taiwan lan dadi siji-sijine negara ing wilayah kasebut.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz terus-terusan makarya ing industri pariwisata lan pariwisata wiwit remaja ing Jerman (1977).
Dheweke ngedegake eTurboNews ing taun 1999 minangka buletin online pertama kanggo industri pariwisata lelungan global.