24/7 eTV BreakingNewsShow : Klik ing tombol volume (kiwa ngisor layar video)
Airlines Airport aviation Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Mbangun maneh tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Urutan paling gedhe ing sejarah: United nambahake 270 jet Boeing lan Airbus menyang armada

Urutan paling gedhe ing sejarah: United nambahake 270 jet Boeing lan Airbus menyang armada
Urutan paling gedhe ing sejarah: United nambahake 270 jet Boeing lan Airbus menyang armada
ditulis dening Harry Johnson

"United Next" kalebu tambahan 200 Boeing 737 MAX lan 70 Airbus A321neo uga rencana retrofit 100% sisa utama, armada awak sempit kanggo ngowahi pengalaman pelanggan lan nggawe interior teken anyar - kira-kira 75% nambah premi kursi saben Amerika Utara, tong sampah sing luwih gedhe, hiburan kursi balik ing saben kursi lan WiFi paling cepet ing industri.

Print Friendly, PDF & Email
  • United bakal nambah jumlah kursi sing kasedhiya ing jaringan domestik meh 30% saben keberangkatan lan ngganti paling ora 200 jet regional kelas siji kanthi pesawat utama sing luwih gedhe.
  • Pesenan sing diarep-arep bisa nggawe 25,000 lowongan kerja sing serikat, ing United, emisi karbon luwih murah saben kursi lan nyumbang kira-kira $ 50 milyar saben taun tumrap ekonomi AS ing taun 2026.
  • Yen dikombinasikake karo buku pesanan maskapai saiki, United ngarepake bakal nambah luwih saka 500 pesawat anyar kalebu udakara siji pesawat anyar saben telung dina ing taun 2023.

Airlines dina iki ngumumake tuku 270 pesawat Boeing lan Airbus anyar - urutan gabungan paling gedhe ing sejarah maskapai lan sing paling gedhe dening operator individu ing dasawarsa pungkasan. Rencana 'United Next' bakal nduwe pengaruh transformasional marang pengalaman pelanggan lan diarepake bakal nambah jumlah kursi sing kasedhiya saben kepergian domestik meh 30%, emisi karbon saben kursi luwih murah lan nggawe puluhan ewu kualitas, kerja serikat pekerja ing taun 2026, kabeh upaya sing bakal duwe efek riil sing positif ing ekonomi AS sing luwih jembar.

Yen dikombinasikake karo buku pesenan saiki, Airlines ngarepake bakal ngenalake luwih saka 500 pesawat anyar sing sempit: 40 ing 2022, 138 ing 2023 lan 350 ing taun 2024 lan liya-liyane. Tegese ing taun 2023, armada United rata-rata bakal nambah udakara pesawat awak sempit saben telung dina.

Pesenan pesawat anyar United - 50 737 MAX 8s, 150 737 MAX 10s lan 70 A321neos - bakal teka karo interior teken anyar sing kalebu hiburan kursi-kursi ing saben kursi, sampah overhead luwih gedhe kanggo saben tas nggawa penumpang lan industri sing paling cepet kasedhiya WiFi ing pesawat, uga tampilan-lan-rasane padhang kanthi lampu LED. Maskapai kasebut ngarep-arep mabur 737 MAX 8 pisanan kanthi interior teken musim panas iki lan wiwit mabur 737 MAX 10 lan Airbus A321neo ing wiwitan taun 2023.

Opo meneh, Airlines arep nganyari 100% armada utama, dadi sempit ing standar kasebut ing taun 2025, proyek retrofit sing luar biasa sing, yen dikombinasikake karo jumlah pesawat anyar sing gabung karo armada, tegese United bakal nyedhiyakake lampu modern pengalaman kanggo puluhan yuta pelanggan kanthi kacepetan sing durung pernah ana.

Pesenan iki uga bakal ningkatake total jumlah keberangkatan saben dina utama United lan kursi sing kasedhiya ing jaringan Amerika Utara maskapai, uga jumlah kursi premium, loro United FirstSM lan Economy Plus®. Khusus, United ngarepake duwe rata-rata 53 kursi premium saben kepergian Amerika Utara ing taun 2026, kenaikan udakara 75% tinimbang taun 2019, lan luwih saka pesaing ing Amerika Utara.

"Visi United Next kita bakal merevolusi pengalaman mabur United nalika nyepetake bisnis supaya bisa bangkit maneh ing perjalanan udara," ujare CEO United, Scott Kirby. "Kanthi nambah lan nganyarke pesawat iki kanthi cepet nganggo interior teken anyar, kita bakal nggabungake layanan sing ramah lan migunani kanthi pengalaman paling apik ing langit, ing kabeh jaringan global utama kita. Sekaligus, langkah iki negesake peran kritis sing ditindakake United kanggo nyengkuyung ekonomi AS sing luwih jembar - kita ngarepake tambahan pesawat anyar iki bakal nduwe pengaruh ekonomi sing signifikan marang komunitas sing kita lakoni ing babagan nggawe lapangan kerja, belanja lan perdagangan. ”

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun. Dheweke urip ing Honolulu, Hawaii, lan asale saka Eropa. Dheweke seneng nulis lan nutupi warta.