Airlines Airport aviation Ngilangi Warta Eropa Breaking News Internasional Breaking News Rusia Warta Breaking Travel Breaking News US Plancongan Bisnis Warta Pamrentah Industri Hospitality Hotel & Resor Hak-hak manungsa tanggung jawab Keslametan Pariwisata Pirembagan Pariwisata Nganyari Destinasi Plancongan News Wire Plancongan Singapur Maneka Warta

Wong Amerika ngelingake supaya ora lelungan menyang Rusia

Wong Amerika ngelingake supaya ora lelungan menyang Rusia
Wong Amerika ngelingake supaya ora lelungan menyang Rusia
ditulis dening Harry Johnson

Saran perjalanan AS anyar, sing diterbitake dina Senin, menehi Rusia kategorisasi bebaya sing padha karo Afghanistan, Uganda lan Suriah.

Print Friendly, PDF & Email
  • Warga AS ngelingake supaya ora lelungan menyang Rusia kanthi kahanan apa wae
  • Amerika khusus menehi saran babagan kunjungan menyang wilayah kidul Rusia kaya Chechnya lan Crimea sing regejegan.
  • Pejabat AS ngati-ati babagan lelungan amarga "pelecehan pejabat keamanan pemerintah Rusia".

The Departemen Negara Amerika Serikat wis menehi saran marang warga AS supaya ora lelungan menyang Rusia kanthi kahanan apa wae, ngelingake manawa warga Amerika bisa diculik, ditangkep, disiksa lan dipenjara amarga tuduhan palsu.

Saran perjalanan AS anyar, sing diterbitake dina Senin, menehi Rusia kategorisasi bebaya sing padha karo Afghanistan, Uganda lan Suriah. Uga menehi saran khusus babagan kunjungan menyang wilayah kidul Rusia kaya Chechnya lan Krimea sing dibantah, warga AS saiki dikon ngindhari Rusia kabeh.

Pratelan kasebut nyebutake "terorisme" minangka salah sawijining sebab turis AS nyingkirake Rusia.

Kajaba iku, pejabat AS ngati-ati supaya ora lelungan amarga "pelecehan dening pejabat keamanan pamrentah Rusia" lan "penegakan hukum lokal kanthi sewenang-wenang." Pejabat kasebut ngelingake manawa "tuduhan palsu" ditindakake marang warga Amerika, lan buruh agama, uga personel pamrentah, bisa uga duwe risiko.

Sanalika, saran perjalanan anyar Washington nyebutake kemampuan winates kanggo menehi dhukungan kanggo warga AS saka kedutaan besar ing Moskow. Ing wulan April, misi diplomatik ngumumake bakal nyuda jumlah staf udakara 75% sawise dilarang dening Rusia supaya ora nggunakake karyawan lokal minangka bagean saka keputusan sing ditandatangani Putin kanggo nanggepi "tumindak ora ramah," aturan sing dileksanakake Washington.

Akibate, kedutaan AS ing Rusia ora bakal "nawakake layanan notaris rutin, Laporan Konsul kelairan ing Luar Negeri, utawa layanan paspor nganyari maneh kanggo masa depan," ujare utusan kasebut. Ing 2018, AS nutup konsulat ing St Petersburg lan, ing Desember taun kepungkur, nutup kantor ing loro kutha Ural ing Ekaterinburg lan ibukutha Far East Vladivostok. Keputusan kasebut, sing dikandhakake Washington minangka bagean saka perselisihan babagan perwakilan diplomatik, nggawe Amerika ora ana perwakilan diplomatik ing Rusia ing njaba Moskow.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.