Airlines Airport aviation Breaking News Internasional Warta Breaking Travel Plancongan Bisnis Investments News Warta Breaking Qatar tanggung jawab Pariwisata Pirembagan Pariwisata transportasi Rahasia Plancongan News Wire Plancongan USA Breaking News Maneka Warta

Alaska Airlines ngluncurake perjanjian codeshare karo Qatar Airways

Alaska Airlines ngluncurake perjanjian codeshare karo Qatar Airways
Alaska Airlines ngluncurake perjanjian codeshare karo Qatar Airways
ditulis dening Harry Johnson

Wiwit tanggal 1 Juli, kesepakatan kasebut ngidini para penumpang ing Qatar Airways lelungan kanggo lelungan lan gampang nyambung menyang luwih saka 150 rute ing saindhenging jaringan Alaska.

Print Friendly, PDF & Email
  • Alaska ngluncurake kemitraan karo Qatar Airways ing tanggal 15 Desember 2020, kanthi kemampuan anggota Plan Mileage kita entuk mil ing penerbangan Qatar Airways.
  • Tanggal 31 Maret 2021, Alaska resmi gabung karo oneworld lan ngembangake kemitraan karo Qatar Airways.
  • Ing wulan ngarep, para tamu ing Alaska bakal bisa lelungan lelungan ing penerbangan Qatar Airways ing antarane AS lan Qatar lan liya-liyane.

As Alaska Airlines nggedhekake jangkauan global karo mitra anyar, kita kanthi bangga ngumumake dina iki ngluncurake perjanjian codeshare karo Qatar Airways, sawijining anggota aliansi, sing luwih ngiyatake kemitraan antarane rong maskapai kasebut lan menehi pilihan sing apik lan gampang kanggo para wisatawan.

Wiwit tanggal 1 Juli, perjanjian kasebut ngidini para penumpang bisa aktif Qatar Airways kanggo lelungan buku lan gampang nyambung menyang luwih saka 150 rute ing saindhenging jaringan Alaska. Ing Pantai Barat, Qatar Airways duwe layanan tanpa mandheg sing nyambung hub utama ing Doha menyang telung kutha utama gerbang utama Alaska - Los Angeles kanthi penerbangan kaping pindho saben dina, lan penerbangan saben dinane ing San Francisco lan Seattle - ngidini konektivitas lancar.

"Kita seneng banget bisa dadi bagean saka kemitraan sing berkembang karo Qatar Airways, salah sawijining maskapai utama ing donya," ujare Ben Minicucci, CEO Grup Air Alaska. “Nalika lelungan udhara internasional diterusake, penting supaya para tamu luwih gampang lan luwih gampang lelungan supaya bisa metu lan ndeleng papan sing adoh maneh. Penerbangan Qatar Airways sing ora mandheg saka hub ing Seattle, San Francisco lan Los Angeles menyang Doha lan poin ngluwihi nawakake kesempatan tamu kanggo ngunjungi negara sing dikarepake. ”

"Kita bangga bisa maju kerja sama komersial karo Alaska Airlines lan nampani anggota paling anyar saka aliansi oneworld ing dhaptar mitra strategis Qatar Airways," ujare Kepala Eksekutif Grup Qatar Airways, Yang Mulia, Pak Akbar Al Baker. "Kesepakatan iki, dikombinasikake karo kemitraan sing ana, bakal mbantu nggabungake kehadiran kita ing wilayah kasebut lan nyedhiyakake penumpang Qatar Airways sing lelungan menyang lan saka 12 gerbang AS kanthi akses menyang jaringan sambungan seamless paling lengkap ing Amerika Serikat."

Alaska ngluncurake kemitraan karo Qatar Airways ing tanggal 15 Desember 2020, kanthi kemampuan anggota Plan Mileage kanggo entuk mil ing penerbangan Qatar Airways. Tanggal 31 Maret 2021, Alaska resmi gabung karo oneworld lan ngembangake kemitraan karo Qatar Airways kanggo menehi keuntungan elit kanthi timbal balik, kalebu pilihan kursi sing disenengi; check-in prioritas, keamanan lan asrama; akses Lounge lan tunjangan bagasi ekstra. Qatar Airways dadi anggota oneworld wiwit taun 2013.

Ing wulan ngarep, para tamu ing Alaska bakal bisa lelungan lelungan ing penerbangan Qatar Airways antara AS lan Qatar lan sateruse menyang tujuan sing disenengi ing Afrika, Timur Tengah lan Asia Selatan.

Print Friendly, PDF & Email

About penulis

Harry Johnson

Harry Johnson wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews meh 20 taun.
Harry urip ing Honolulu, Hawaii lan asli saka Eropa.
Dheweke seneng nulis lan wis dadi editor tugas kanggo eTurboNews.